Tot maandag 6 april a.s. zal Jumpteam de deuren sluiten als gevolg van de effecten van het coronavirus. Dit naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet en NOC*Nsf waarmee is besloten dat alle sportverenigingen dicht gaan.


Hou de Jumpteam Evenementen goed in de gaten, ander mis je iets. Je treft alle evenementen aan op:
- http://www.jumpteam.nl/evenementen-kalender
- https://www.facebook.com/pg/JumpteamSch/events

Evenementenkalender 2019
• Zaterdag 11 januari vanaf 20:00  JTS NY Party
https://www.facebook.com/events/794078184365545/


Bij Jumpteam gaan we in 2020 goed van start met een New Year party op zataterdag 11 jan, vanaf 20.00 uur met een optreden van de band HETE KOLEN en een DJ en discobol!

Daar wil je toch bij zijn?

En…. gratis welkomstdrankje en lekkere hapjes!

Dresscode: Feestelijk / Gala
Schrikt de dresscode je af, trek dan gewoon lekker je kersttrui aan.

Aanmelden bij de bar of kantine[at]jumpteam[dot]nl (dit in verband met het inschatten van de hoeveelheid hapjes en welkomstdrankjes).


De redders van KNRM Scheveningen staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar om onder alle weersomstandigheden mensen en dieren te helpen en te redden op zee. Onlangs hebben zich nieuwe redders aangemeld bij station Scheveningen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee!

Om ze snel te kunnen laten starten met hun opleiding is geld nodig. Daarvoor vragen we jullie het verschil te maken: help onze redders helpen en doe mee met onze crowdfunding.


Op dinsdag 21 januari van 19.00 tm. 22.00 wordt de eerste reanimatietraining bij Jumpteam gegeven (tweede staat gepland op dinsdag18 februari). De training wordt gegeven door een gecertificeerd instructeur (Peter Raaymakers) en jij ontvangt een erkend certificaat.


Graag introduceren we Mahari Hagos Tesfu bij jullie.

Hij zal 36 uur per week allerlei schoonmaak en conciërge klusjes bij Jumpteam doen. Dit wordt gefinancierd door de gemeente via het STiP project, dat wordt gefaciliteerd via OCW.


Mahari is geboren in Eritrea en woont sinds 2,5 jaar in Den Haag. Mahari is 53 jaar oud en heeft 2 kinderen; twee jongens (9 jaar en 4 maanden). Zijn hobby’s zijn hardlopen en lezen. Mahari spreekt al aardig wat Nederlands en vindt het leuk om jullie te ontmoeten dus maak gerust een praatje met hem!


Deze maand is een nieuwe Jumpteam commissie opgericht: de duurzaamheidscommissie!

Het doel: het implementeren van ideeën die voor verduurzaming van Jumpteam gaan zorgen, in de breedste zin van het woord. 


’t was weer super gezellig!!!!

Jumpteam Oktoberfest 2019  met lange tafels, omgetoverde Oktoberfestkantine. Iedereen gekleed in prachtige dirndls, lederhosen, geruite blouses, een gekke vlecht of hoed!


Op zaterdag 2 november konden we genieten van de eerste Jumpteam Open Kitewave 2019. Er was veel belangstelling voor het evenement, en er zijn veel leden wezen kijken waardoor er een gezellige sfeer hing. Iedereen die meedeed is een winnaar, maar de jury vond heeft de meeste punten toegekend aan.

Heren:
1. Jelle Stoop
2. Max Blom
3. Ted de Jager
4. Barend Hiltermann

Vrouwen:
1. Suzanne Kuiper
2. Franka Tempelaar
3. Ida Poortinga


De 14 jarige Chris Grootveld is opstapper van het jaar geworden. Vaak op sleeptouw genomen door zijn leermeesters Mazyar, Erik, Jan en Olaf. Hij is nu al een redder van formaat, dat belooft nog wat. Zoals hij zelf zegt: “Op naar schipper.” Gefeliciteerd Chris!