Basic Surf Life Support (BSLS) van Surfing Medicine International (SMI)

Wil jij het water veiliger maken voor jezelf en anderen? Dan is de Basic Surf Life Support van Surfing Medicine International bij Jumpteam iets voor jou!

Op uitnodiging van de veiligheidscommissie verzorgt Surf Medicine International (SMI) op 1 november 2018 van 09:00 uur tot ongeveer 16:30 uur de training Basic Surf Life Support bij Jumpteam.

De BSLS is een training ontworpen voor iedereen; kennis van het onderwerp is dus niet nodig. Ook als je recent een van de reanimatietrainingen bij Jumpteam hebt gevolgd zal je veel nieuwe surfgerelateerde kennis en ervaring opdoen. Omdat je van tevoren al de theorie kunt doorlezen, zal de dag na een korte herhaling van de stof vooral uit het trainen van praktische vaardigheden bestaan onder begeleiding van de vrijwilligers (artsen) van Surfing Medicine International. Onderwerpen op het programma zijn onder andere het oefenen van reddingstechnieken, reanimatie en het verlenen van basale eerste hulp, rekening houdend met golven/stromingen/omgevingsrisico’s.

Voor dekking van de onkosten vraagt SMI voor deze training bij inschrijving een eigen bijdrage van € 75.

ZIe ook op Facebook: https://www.facebook.com/events/175807876634294/

Meer info, en aanmelden op: www.surflifesupport.com/bsls/