Crowdfunding actie

De afgelopen tijd is er een hoop gebeurd binnen de club. Een volle zomer waarbij de club gegroeid is. Hierbij heeft de kantine zich in de afgelopen twee jaar ontwikkeld als het hart van de vereniging. Of je er nou alleen binnen loopt voor je het water op gaat, of wekelijks te vinden bent, iedereen wordt hartelijk welkom geheten door de bulderende stem van Eric en de stralende lach van Charmaine. 

Zoals jullie hebben meegekregen, zijn de tijdelijke contracten van Charmaine en Eric afgelopen en niet omgezet in vaste contracten. Dit betekent dat zij een aantal maanden een uitkering kunnen krijgen. Ondertussen zullen zijn solliciteren voor ander werk. Deze uitkering die zij ontvangen is echter maar 70 % van het loon wat zij bij Jumpteam ontvingen. Rondkomen zal voor hen dan ook een stuk lastiger worden.

Zij kunnen eventueel pas in het voorjaar (mei) van 2019 opnieuw in dienst komen bij Jumpteam als gevolg van de nog huidige geldende regels rondom contractduur. 

Crowdfunding
Om Charmaine en Eric te bedanken voor hun inzet, een steuntje in de rug te geven voor de komende maanden én te kunnen laten zien hoe belangrijk zij zijn voor de club en we graag willen dat ze in het voorjaar van 2019 terug komen, is deze actie opgezet. 

Het streefbedrag is bedoeld als aanvulling van de 70% uitkering voor het komende half jaar voor Charmaine en Eric. Ze zullen uit het opgehaalde bedrag maandelijks een schenking ontvangen, ter aanvulling van hun uitkering.

Als alle 1700 leden ten minste € 5,- inleggen, zijn we er al!

Graag wil ik jullie daarom vragen om mee te doen en te doneren via onderstaande link. Mocht je lid zijn met de hele familie, dan willen we jullie als gezin graag vragen om een wat hogere donatie dan € 5,-. Als meerdere leden van een gezin tellen jullie in het totaal van 1700 mee. 

Dit kan via de volgende link: https://www.kisskissbankbank.com/nl/projects/broodfonds-crowdfunding-voo...

Heb je vragen of wil je nog iets anders speciaals doen om Charmaine en Eric te bedanken en laten weten dat we ze graag terug zien in 2019, neem dan gerust contact met mij op. 

Groeten, 
Ananda van Welij
crowdfunding.chareric[at]gmail[dot]com