Bestuurlijke mededelingen

Opruimen tijdelijke stalling


We merken dat er veel meer spullen in de tijdelijke stalling aanwezig zijn dan wat mogelijk is aan toewijzingen volgens de locker commissie. Er zijn dus leden die hun spullen bij de tijdelijk stalling neer leggen terwijl ze geen toewijzing van de locker commissie hebben ontvangen. Of, leden met een tijdelijke toewijzing leggen er meer spullen neer dan toegestaan. Dit kunnen we natuurlijk niet toestaan. We verzoeken jullie deze spullen te verwijderen. Als we na de ALV merken dat er meer spullen liggen dan toegestaan, zullen we de boel gaan opruimen.

 

Waterman programma


Ook het waterman programma heeft nu zijn eigen whatsapp groep, dat is handig voor snelle communicatie. Ook dit jaar zal er zal er een waterman programma worden gestart, en communicatie daarover volgt spoedig.

We publiceren de links van de Jumpteam whatsapp groepen niet online (op het web), omdat er dan ongewenste gasten lid worden van deze whatsapp groepen, en dat willen we natuurlijk niet.

Stuur een email naar secretaris[at]jumpteam[dot]nl om een link te ontvangen van de gewenste whatsapp groepen (algemeen, waterman, accommodatie)