Corona-update en huishoudelijke mededelingen

Door Redactie Jumpteam op za, 03/07/2021 – 15:05

Van jullie kantine team en acco. manager

Sinds de laatste corona-versoepelingen is de kantine gelukkig weer nagenoeg normaal open en operationeel. Dat betekent dat er ook weer binnen gezeten kan worden, voorlopig nog even met inachtneming van de 1,5 meter corona-regel.

Ten aanzien van het optimaal functioneren van de kantine en het personeel, vragen we jullie in sommige gevallen wat medewerking. Hieronder een opsomming met wat aandachtspunten, waardoor het voor ons gedurende de dag leuker en makkelijker werken is:
 

Op het terras

 • De kussens voor de buitenbanken kan je zelf binnen pakken. Als de dag ten einde loopt en je denkt/weet dat je min of meer de laatste bent die er gebruik van maakt, mogen ze ook weer naar binnen worden gebracht.
 • Aangezien we geen terras bediening hebben (en dat ook niet van plan zijn), vragen we je, nadat je genoten hebt van je drankje, koffie of eten, zelf je glazen, serviesgoed en bestek terug te leggen in de daarvoor bestemde grijze bakken bij de ingang en het afval in de betreffende (restafval en glas) afvalbak te gooien.

Kleedkamers & waardevolle spullen

 • De kleedkamers (en daarmee dus ook de douches) zijn weer open. Tot nader order verzoeken we jullie wel rekening te houden met de drukte in de kleedkamers en daar niet te lang te blijven hangen, zodat anderen er ook gebruik van kunnen maken. Bij voorkeur zo veel mogelijk kleding en spullen uit de kleedkamer meenemen.
 • Zelf initiatief nemen tot het ‘aantrekken’ van de vloer van de kleedkamer wordt op prijs gesteld!
 • Voorlopig kunnen waardevolle spullen nog in ‘het bakje’ in de kantine. Op korte termijn zullen er daarvoor micro-kluisjes komen in de hal.

Let’s keep it clean

 • Het wordt gewaardeerd als je voordat je de hal of kantine binnenkomt het zand van je voeten spoelt. Daarvoor staat een spoelbak naast de deur. Dat scheelt een hoop schoonmaakwerk binnen!
 • Omdat we nu uitgebreider en langer open zijn, wordt er ook vaker en meer schoongemaakt in de ochtend. Hiermee zijn uiteraard ook de welbekende/beruchte lockeruren te verdienen. Je kan je aanmelden bij de kantine.

Veiligheid

 • Om de orde en veiligheid op en om de accommodatie te waarborgen, willen we iedereen met een sleutel vragen om verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van het afsluiten van de ALLE deuren van de accommodatie. Dit uiteraard in geval het kantinepersoneel al weg is en dus de kantine zelf ook dicht is. Als je denkt dat je de laatste bent, maar het niet zeker weet, dan graag sowieso ALLES dicht en op slot. In het ergste geval kan iemand er daarna niet meer in en worden we ‘opgepiept’ om alsnog even een deur te openen. dit in het kader van: ‘better safe than sorry’
 • We proberen voor noodzakelijke reddingen op zee de KNRM niet lastig te vallen maar deze zelf met de Jumpteam-boot te verrichten. Als er iets aan de hand is op het water, meld dat dan aan de bar of bij een van de schippers, zodat die kunnen beslissen of er uitgevaren moet worden. Daarnaast geldt uiteraard dat het bijzonder sociaal is om bij iemand in de buurt te blijven die, om welke reden dan ook, ergens in het water ligt. Mocht je daartoe in staat zijn, kan je hem/haar ook helpen naar de kant te komen door materiaal en/of de surfer op sleeptouw te nemen.

Statiegeld

 • Vanaf 1 juli zit er EUR 0,15 statiegeld op plastic flesjes, in ons geval op dit moment de Spa blauw en Spa rood. Dit betalen wij bij de inkoop zelf extra en dit wordt doorberekend bij onze verkoop. Het is alleen ‘kassa-technisch’ niet mogelijk om bij gekochte en teruggeleverde lege flesjes EUR 0,15 terug te boeken op het account.
 • Daarvoor dus drie opties:
 1. Je gooit het flesje in de gewone afvalbak en daarmee is het flesje weg en statiegeld ook.
 2. Je neemt het flesje mee naar huis en levert het zelf in bij een innamepunt (zoals bijvoorbeeld supermarkt) en ontvangt daar EUR 0,15.
 3. Je gooit het in de speciale ‘statiegeld flesjes bak’ op het terras. Eens in de zoveel tijd brengen wij deze naar een innamepunt, waarna het geld aan de KNRM (of ander goed doel) wordt gedoneerd.

Fietsenstalling

 • We realiseren ons dat sommigen van jullie hier met dure fietsen komen, maar we willen jullie toch vriendelijk verzoeken alle fietsen buiten de accommodatie te plaatsen en dus niet op/aan de hellingbaan of het terras.

Gevonden voorwerpen

 • We vinden na een (kite)surfdag regelmatig veel pakken of andere surfmaterialen, zoals bars, trapezes etc. Vanzelfsprekend bewaren we die binnen zo goed mogelijk, maar misschien toch een goede tip om na je sessie even goed te checken of je alles hebt. Mis je wat? Vraag dan aan de aanwezige kantinemedewerker of er gekeken kan worden bij de gevonden voorwerpen of mail naar gevondenvoorwerpen[at]jumpteam[dot]nl.
X