Over Jumpteam

Jumpteam is een open en gezellige watersportvereniging gericht op brandingsporten zoals surfen, wind- en kitesurfen, suppen en surfskiën. Met jong en oud delen we de passie voor onze sporten en de zee.

Algemeen

Wij hebben een prachtig clubhuis als ontmoetingsplek aan het strand van Scheveningen die 12 maanden per jaar geopend is. Daar beschikken we over alle faciliteiten ter ondersteuning van brandingsporten. Zo heeft Jumpteam een kantine, terras, kleedkamers en douches. Tevens hebben wij lockers en stallingsplaatsen voor je watersportuitrusting.

Jumpteam in het kort:

  • Het gehele jaar open, je kan dus ook in de winter blijven surfen
  • Fantastische accommodatie met voorzieningen; kantine, kleedkamers en douches
  • Groot aantal lockers en stallingsplaatsen voor je surfspullen
  • Op de mooiste spot van Scheveningen; het Noorderstrand pal onder de vuurtoren
  • Voor en door vrijwilligers
  • Een eigen jeugdopleiding; het Watermanprogramma
  • Eigen reddingsboot voor de veiligheid op het water
  • Veiligheidstrainingen, clinics, jeugdcursussen, testdagen en feestjes
  • Sportgerelateerde sociale evenementen voor bijzondere doelgroepen
  • Aangesloten bij het Watersportverbond om onze leden met wedstrijdsport ambitie te ondersteunen
windsurfer-az-photography

Wij vinden het belangrijk dat elk lid zich thuis voelt op de club. Wij geloven dat vrijwilligerswerk een positieve bijdrage levert aan de integratie en saamhorigheid van de leden. Ons vrijwilligersbeleid is gericht op het leuk maken van vrijwilligerswerk, niets moet alles kan! Of je zand wil scheppen, schoonmaken, klussen, evenementen organiseren of administratief werk wil doen, er is altijd genoeg te doen bij Jumpteam om de club ‘up and running’ te houden. 

De sociale veiligheid wordt gewaarborgd door onze huisregels. Jumpteam treedt actief op tegen ongewenst gedrag. Het melden van discriminatie, seksueel ongewenst gedrag, pesten, intimidatie, bedreiging of belediging is mogelijk bij onze Vertrouwenscontactpersoon (VCP).

Waterman-programma

Jumpteam organiseert cursussen voor de jeugdleden (vanaf 6 jaar als je kan zwemmen) om kennis te maken met verschillende branding- en strandsporten, zoals surfen, powerkiten of skateboarden… Afhankelijk van leeftijd en condities wordt het programma bepaald en aangepast. Veiligheid en het bewust maken van de gevaren van sporten aan de Noordzee zijn een essentieel onderdeel van het Watermanprogramma. 

SMILE

SMILE staat voor Sociaal Maatschappelijk Intensief Leerzaam en Energiek. Onder deze naam organiseert Jumpteam maatschappelijke projecten met een sportief karakter op onze club. In samenwerking met scholen, culturele-, zorg- en welzijnsinstellingen en andere organisaties organiseren wij sportactiviteiten voor de jeugd uit de buurt. 

Veiligheid

Jumpteam ziet veiligheid als één van de belangrijkste speerpunten voor het bestaan van de vereniging. Als grootste brandingsportvereniging van Nederland heeft Jumpteam een voorbeeldfunctie. Het is dan ook onze missie om doelmatig een actieve bijdrage te leveren aan het vergroten van de veiligheid van onze leden, rekening houdend met bezoekende watersporters en strandgebruikers.  

Kennismaking & contact

Jumpteam is aangesloten bij het Watersportverbond, daarmee kunnen leden met wedstrijdsport-ambitie onder de auspiciën van het Watersportverbond wedstrijden varen. Ook ondersteunt Jumpteam topsporters die vanuit het Nationaal Topsport Centrum Zeilen gebruik willen maken van onze accommodatie.

Kom gerust eens langs voor een kennismaking. Meld je in de kantine of bel voor een afspraak: 070 785 8981.

Jumpteam heet nieuwe brandingsport liefhebbers met eigen watersportuitrusting van harte welkom!

Volg Jumpteam ook via Facebook en Instagram

LET OP! Wij verhuren geen materiaal en wij zijn geen surfschool.

Kom je van buiten de stad? Googlemaps: strandweg 3, Den Haag. 

Ons een brief per post sturen? Jumpteam Scheveningen, postbusnummer 82252, 2508 EG, Den Haag.

Ons bezoeken of een pakketje per koerier sturen? Jumpteam Scheveningen, Strandweg 3, 2586 JK, Den Haag

Fotocredits: Joost Jansen Drone Photography, AZ Photography, Frank Eerland, Robert Losonsky

X