Vrijwilligers

Jumpteam is een vereniging en wordt gerund door en voor leden. Het kantine-personeel is in dienst bij Jumpteam. Alle andere activiteiten worden georganiseerd door het bestuur en de commissies. Dit zijn allemaal vrijwilligers. Vind je het leuk om daar onderdeel van uit te maken en structureel te helpen? Stuur dan vooral een mailtje naar de betreffende commissie.

Help mee!

Er zijn ook veel andere mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen. Bijvoorbeeld door te helpen bij evenementen, bij het schoonmaken van de kantine en klussen aan de accommodatie. Hiervoor bestaan verschillende WhatsApp-groepen, waarin een oproep wordt gedaan als er vrijwilligers worden gezocht. Je kunt je aanmelden voor de WhatsApp-groepen door een mailtje te sturen, de beheerder voegt je dan toe aan de groep. Zet er graag je naam en telefoonnummer bij:

Lockeruren

Voor elk uur vrijwilligerswerk, verdien je een lockeruur. Je hebt 8 lockeruren nodig om in aanmerking te komen voor een locker of je locker te behouden. Lees hier meer over de lockers en stallingsplaatsen.

X