Lockers en stallingsplaatsen

Lockers

Jumpteam beschikt over 229 lockers. Helaas niet genoeg om alle leden die een locker willen, hierin te voorzien. Om de verdeling en het behoud van een locker zo eerlijk en transparant mogelijk uit te voeren, beschikt Jumpteam over een locker reglement. In dit reglement vind je alle details over hoe je door middel van vrijwilligerswerk voor de vereniging locker-uren verzamelt. Deze lockeruren zijn verplicht voor het behouden of verkrijgen van een locker.

Om in aanmerking te komen voor een locker, moet je je allereerst inschrijven op de wachtlijst door een email te sturen naar lockers@jumpteam.nl.

In het kort, de criteria om voor een locker in aanmerking te komen zijn:

  1. Je hebt voldoende lockeruren op je naam staan bij de locker commissie;
  2. Je bent de eerstvolgende op de (chronologische) wachtlijst.
Thierry fotocredit Dick Teske

Tarieven lockers & stalling

(Tijdelijke) Stallingsplaatsen

Voor leden die (nog) geen locker hebben, is er de mogelijkheid in aanmerking te komen voor een tijdelijke stallingsplaats. Deze is uitsluitend bedoeld als boardstalling, dus niet voor zeilen, kites, wetsuits of andere uitrustingen. Het is alleen toegestaan de volgende boards te stallen: windsurfboard, surfboard, longboard, SUP-board, foilboard, surfski of kano.

Wil je in aanmerking komen voor een tijdelijke stallingsplaats, dan moet je vrijwilligerstaken voor de vereniging verrichten net als voor een locker, zoals uitgelegd in het locker reglement.

De criteria om voor een tijdelijke stalling in aanmerking te komen zijn:

  1. Je hebt voldoende lockeruren op je naam staan bij de locker commissie;
  2. Je hebt geen locker of je staat op de wachtlijst voor een locker.

 

Voor een tijdelijke stalling kan je een mail sturen aan lockers@jumpteam.nl. Als je aanmelding door de locker commissie goedgekeurd is, krijg je een digitaal overeenkomstformulier toegestuurd met een iDeal-betaallink. Daarbij krijg je ook een stallingsplaats met nummer toegewezen. 

De toewijzing van een tijdelijke stallingsplek geldt voor maximaal 1 jaar. De toewijzing wordt niet automatisch verlengd. Ieder jaar worden alle plekken opnieuw toegewezen aan de aanvragers.

Er wordt maximum één stallingsplek en nummer per aanvraag toegewezen. Je betaalt per stallingsplek. Je kan eventueel twee boards per stallingsplek stallen, mits de boards inclusief vinnen en leash niet buiten de toegewezen plek/rek uitsteken.

Jeugd surfboardstalling

Voor jeugdleden die bijvoorbeeld op de fiets of met het openbaar vervoer bij Jumpteam komen, is er de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een stallingsplaats voor hun surfboard.

Om je in te schrijven voor een jeugd surfboardstalling kan je een mail sturen naar lockers@jumpteam.nl.

Als je aanmelding door de locker commissie goedgekeurd is, krijg je een digitaal overeenkomstformulier toegestuurd met een iDeal-betaallink. Daarbij krijg je ook een stallingsplaats met nummer toegewezen.

De criteria om in aanmerking voor een jeugd surfboardstalling te komen zijn:

  1. Je moet jeugdlid zijn van Jumpteam (12-18 jaar);
  2. Je ouders of verzorgers hebben geen locker;

 

Om schade en diefstal te voorkomen wordt geadviseerd om elk board in een boardbag op te bergen en de boardbag met slot aan de bedoelde metalen ogen in de rekken op slot te zetten. Uiteraard kan Jumpteam niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of verlies.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met de locker commissie: lockers@jumpteam.nl 

X