Deelnemers Watermanprogramma 2018; welkom!

Ook dit jaar organiseert Jumpteam het Watermanprogramma! Onder leiding van professionele instructeurs kunnen kinderen in de periode 19 mei tot en met 30 juni, op zaterdag of zondag, deelnemen aan supercoole Watermanactiviteiten!

Afhankelijk van de weersomstandigheden gaat het om golfsurfen, suppen, powerkiten, long-/skateboarden, windsurfen, streetpaddlen, brandingszwemmen of bodyboarden.

Deelnemers aan het Advanced Surfprogramma gaan golfsurfen of skateboarden. Golfsurfen is alleen mogelijk als je al zelfstandig kunt uitpeddelen en staan. We gaan skateboarden als de weersomstandigheden daarom vragen.

Check ook de Facebookpagina van JumpTeam Waterman. Daar plaatsen we ook foto’s en filmpjes van de dagen!

Voor wie?
Jumpteam kids van 6 tot 16 jaar met een zwemdiploma. We gaan ervan uit de deelnemers voor een eigen surfpak (5/3) zorgen en een eigen skateboard en skateboard-beschermset meenemen. Helmen en alle andere materialen worden door JumpTeam verzorgd. De deelnemers aan het Advanced Surfprogramma moeten een eigen golfsurfboard mee nemen.

Wanneer?
Elke zaterdag of zondag in de periode van 19 mei t/m 30 juni 2018. De activiteiten duren zo’n 1,5 tot 2 uur. Op basis van leeftijd en niveau worden groepjes van 6 a 7 kinderen gemaakt. De exacte tijden maken we nog bekend. Mocht je een keer niet kunnen, geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

Kosten?
De kosten bedragen € 75,- voor het gehele programma voor de kinderen van leden. Voor niet-leden komt daar € 25,- boven op voor een tijdelijk gezinslidmaatschap.

Inschrijving:

– Inschrijven kan tot 30 april 2018. Inschrijvingen na deze datum worden mogelijk niet verwerkt. Schrijf je in via de volgende link: http://fd2.formdesk.com/jumpteam/waterman en betaal direct met iDeal.

– Zie ook op de Facebook pagina van Jumpteam: https://www.facebook.com/JumpteamSch/

Wij hebben er weer heel veel zin om de kids fantastische dagen te bezorgen!

Namens het JumpTeam Waterman Team,

Jacco Bergsma
waterman[at]Jumpteam[dot]nl

X