Delta Lloyd North Sea Regatta

De Delta Lloyd North Sea Regatta en Jumpteam Scheveningen organiseren op 7, 8 of 9 juni 2014 bij voldoende wind voor het tweede jaar een kitesurf slalom race!

Vaar je op een twin-tip, race-board of directional en wil je eens meedoen aan een echte slalom race?

YES YOU CAN!

Waar? Jumpteam Scheveningen
Wanneer? 1 dag in het pinksterweekend
Voor wie? Alle kitesurfers (ervaring op zee vereist)
Inschrijfgeld? 15 euro voor JTS leden, 20 euro voor overige deelnemers. Bij voorinschrijving 5 euro korting!

INSCHRIJVEN? Mail uiterlijk 5 juni je gegevens naar  penningmeester[at]jumpteam[dot]nl

In het Pinksterweekend is tijdens de Delta Lloyd North Sea Regatta (NSR) voor de tweede keer ook het kitesurfen vertegenwoordigd middels een slalom race. Er wordt een slalom parcours vlak voor de kust uitgezet dat de deelnemende kitesurfers zo snel mogelijk dienen af te leggen. Voorafgaand aan de slalom race wordt de theorie behandeld in een clinic voor alle deelnemers. Deelnemers ontvangen een goodiebag, lunch en mogen deelnemen aan alle NSR feestactiviteiten.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de officiële prijsuitreiking van de Delta Lloyd North Sea Regatta op 9 juni. Zie voor meer informatie www.nsr.nl en www.jumpteam.nl

Belangrijk: Voor alle deelnemers is het verplicht een aanvullende verzekering af te sluiten via de NKV (kitesurfvereniging.nl). De NKV is tijdens het event aanwezig en je kan lid worden zonder administratiekosten. Lidmaatschap kost 35 euro per jaar.

We zijn ons er bewust van dat het evenement (net als vorig jaar) samenvalt met de KBO in Noordwijk. Laat dat je echter niet weerhouden om mee te doen! Volgens ons zijn beide events een mooie aanvulling op elkaar. De KBO voor alle kitesurf freestyle en lifestyle en de Delta Lloyd North Sea Regatta kitesurf slalom voor alle freeriders en racers!

De prijzen voor deze razendsnelle slalom zullen verdeeld gaan worden over zowel kiters in de categorie raceboards als kiters in de categorie twintips en directionals, dus iedereen maakt kans op de prijzen!

 

X