Gevonden (of eigenlijk: vergeten) voorwerpen

Gevonden voorwerpen (of eigenlijk vergeten voorwerpen)

Iedere paar dagen vind ik naast de bak waar vergeten voorwerpen ingedaan worden, een berg met een wonderlijk samenraapsel van vochtige, schimmelende zaken. Iemand van de leden is wat kwijt, gaat grabbelen en dan krijgen we het eerder gemelde resultaat.

Samen met Miranda heb ik laatst het sup/jeugdstalling- hok leeggehaald en ook daar hebben leden spullen in achtergelaten die ons deden struikelen. Sterker nog, we konden er alleen nog in als we eerst de vloer vrijmaakten van troep.

Inmiddels hebben we geïnventariseerd. Alles wat zwaar beschimmeld was hebben we weggekieperd.

We hebben ons verbaasd over veel mensen die kennelijk zonder onderbroek vertrekken. Ook een beschimmelde jeans, petjes, zwembroeken en shirtjes zijn bij het afval gedeponeerd.

We hebben gefotografeerd wat in onze ogen nog wel enige tot grote waarde heeft. Ik heb het dan over trapezes, wetsuits, schoentjes die pas gemist gaan worden als het weer kouder wordt. Hetzelfde geldt voor de handschoenen. Maar ook een kite, boards, een bar, een impactvest en een pomp (nr 2 werd gisteren al herkend) een mastvoetverlenger en een diabolo. Wat kinderpakjes en shirtjes hebben we ook getraceerd. Die paar die er nog goed uitzagen worden door Miranda gewassen en gedroogd.

Meld wat je mist en stuur een foto mee en het merk en/of maat. Als we denken dat we het hebben, dan maken we een afspraak wanneer je het kunt bekijken of het idd van jou is. In de bak op het terras zaten gisteren alleen nog wat niet beschimmelde kledingstukken. (de dag erna lag er alweer een wetsuit bij en een lichtblauw overhemd.

We wilden aanvankelijk foto’s van de spullen hierbij posten maar dat werd afgeraden door slimmere leden die zeggen dat ook de niet-eigenaren dan wellicht wat van hun gading zouden vinden.

Voor de schoenen en handschoenen kunnen we misschien een ‘pas’uurtje organiseren.

Dat lijkt me erg gezellig.

Mail voor een afspraak naar leden[at]jumpteam[dot]nl

Ellen (en Miranda)

X