Gezocht: Vrijwilligerscoördinatoren

Zonder de vrijwillige hulp van de leden, kan Jumpteam niet bestaan. Om dit beter te organiseren (en voor alle leden gemakkelijk inzichtelijk te maken hoe ze kunnen helpen) zijn we op zoek naar vrijwilligerscoördinatoren. In deze rol ga je aan de slag met een nieuwe online tool, waar leden zich kunnen aanmelden voor vrijwilligerswerk. Je bent op dit gebied de spil tussen de commissies, de leden en de accommodatiemanager. Iets voor jou? 

Als vrijwilligerscoördinator ga je de commissiehoofden en de accommodatiemanager Jeroen van Beuge ondersteunen in het werven van vrijwilligers en het administreren van werkzaamheden. Dit doe je door in de ledentool – die toegankelijk wordt vanaf www.jumpteam.nl – activiteiten aan te maken waar leden zich op kunnen inschrijven.

De hoofdverantwoordelijken voor de activiteiten houden bij welke leden daadwerkelijk vrijwilligerswerk hebben gedaan en hoeveel uur ze hebben bijgedragen. Jij verwerkt deze gegevens in de tool. Wanneer de activiteit is afgerond, krijgt de locker commissie de uren automatisch door. Omdat deze tool nieuw is, zijn we de inrichting hiervan nog aan het ontwikkelen. Ook hier zal je een rol in spelen.

Het is dus belangrijk dat je handig bent met computers en tooling en dat je tijd hebt om er met regelmaat naar te kijken. Het zal wellicht niet veel werk zijn, maar wel vaak kleine werkzaamheden die niet weken kunnen blijven liggen. Daarom is het waarschijnlijk prettig om dit vrijwilligerswerk met twee of meer vrijwilligerscoördinatoren te doen.

Als vrijwilligerscoördinator is het daarnaast belangrijk dat je proactief en oplettend bent. We zoeken iemand die het leuk vindt en goed is in het ondersteunen en aansturen van anderen (zoals bijvoorbeeld de commissiehoofden), in het deel wat zij voor de tool moeten doen. Uiteraard werk je als vrijwilligerscoördinator volgens een afgesproken reglement.

In deze rol zul je contact hebben met veel (nieuwe) mensen binnen de vereniging en een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze mooie tool!

Wil jij deze rol op je nemen? Mail dan naar: secretaris@jumpteam.nl

X