Gratis workshop Slimmer Werken, Niet Harder van H20 Business Club

Het is een tijdje stil geweest en nu dus weer tijd om wat te laten horen. Vanwege de enthousiaste reacties de vorige keer gaan we (op basis van de nieuwe inzichten) een workshop organiseren over ‘Slimmer Werken, Niet Harder’ op 21 november a.s.

Het event is open voor alle Jumpteam leden (en kost normaal € 95,-). Het doel is om alle deelnemers in een workshop van 2 uur te helpen om slimmer te gaan werken, niet harder.

Programma
De deelnemers gaan in gesprek met elkaar middels een concentrische interactieve brainstorm over wat de valkuilen zijn om slimmer te gaan werken en wat al werkt.

Op basis van de uitkomsten worden diverse elementen van het slimmer werken behandeld. Bijvoorbeeld:
1. Eisenhower om beter prioriteiten te stellen.
2. Zeigarniken Rita Emmett om uitstelgedrag tegen te gaan.
3. De Kiss focus techniek om korte termijn doelen en Covey om langere termijn doelen te gaan halen.
4. De Pomodoro techniek om meer gedaan te krijgen, beter te schatten en minder snel afgeleid te zijn.
5. Het Personal Dashboard om je werk/leven balans te verbeteren en bovenstaande en andere elementen in te integreren.

Take aways

Naast een aantal praktische tips krijg je aan het einde van de workshop krijg je een ‘infographic’ die je kan helpen, als een soort spiekbrief, om elke dag slimmer te gaan werken en een om je langere termijn doelen te gaanhalen. Bovendien krijg je gratis toegang tot een tweetal interactieve vervolg lessen via je computer (webinars) via een voucher (t.w.v. € 29,- per webinar).
Gratis! Hoe geef ik me op? Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden dus wie het eerst komt het eerst maalt. Normaal kost deze training € 95,00 per persoon dus geef jezelf alleen op als je ook echt kan. Inschrijven kan tot 15 november, echter er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar,

•meld je dus snel aan via email rechtstreeks bij de workshop organisator: info[at]academyofminds[dot]com

Waar? Wanneer? Hoe laat?
De workshop is op woensdag 21 november van 18.45 tot 21.15 uur en zal plaatsvinden (afhankelijk van het aantal deelnemers) in het clubhuis van Jumpteam of in de trainingsruimte van Academy of Minds (op 10 min. afstand van Jumpteam). Na je mail (aan info[at]academyofminds[dot]com)hoorje of er een plek voor je is en ontvang je meer details.

Met vriendelijke groet,
Jelle Blok, Voorzitter, H2O Business Club & Jerre Lubberts, oud-voorzitter Jumpteam

facebook: https://www.facebook.com/events/352517581987039/

X