Hoe kom ik aan een locker en, hoe verdien ik locker uren?

Jumpteam heeft 229 lockers. Met een wachtrij van ongeveer 70 leden, waar ieder jaar 10 leden bij komen, is het lockerverloop ongeveer 10 % per jaar. Het wachten op een locker duurt ongeveer 3,5 jaar en dat is best lang! In dit artikel toelichting over het lockerreglement! 

Jumpteam heeft een solide lockerreglement. Het lid dat zich als eerste heeft aangemeld komt ook als eerste in aanmerking voor een locker. Op het moment dat een locker beschikbaar is gekomen en jij bovenaan de wachtlijst staat, dan moet je wel over voldoende lockerpunten beschikken en je contributie op tijd hebben betaald, anders wordt je weer onderaan de lijst geplaatst. Kortom, met het oog op de lockers doen we niet aan vriendjespolitiek.

Het is dus belangrijk dat je over voldoende locker uren beschikt en de contributie op tijd betaalt. Zowel om een locker te ontvangen maar ook om een locker te behouden. In verband met de langer wordende wachtrij zijn we strenger geworden ten aanzien van het nodige aantal lockeruren: je hebt minimaal 8 locker uren nodig voor het krijgen of behouden van een locker.

Veel leden vragen zich af hoe je aan deze uren kunt komen.

Wat kan ik doen?

1. Deelnemen aan een commissie! We kunnen altijd handjes gebruiken bij het onderhoud van de accommodatie of de reddingsboot, bij evenementen en bij het schoonmaken van de kantine.
2. Uitgaan van je eigen sterke punten, en daar iets mee doen. Er zijn al verschillend avonden met presentaties georganiseerd waarbij je iets bespreekt dat relevant is voor Jumpteam leden.
3. Je kan een gezellige avond bij Jumpteam organiseren, meestal in een groepje met andere leden, door bijvoorbeeld een maaltijd te bereiden, met aansluitend bijvoorbeeld een leuke andere activiteit.

Hoe kan ik me aanmelden?

1. In onze nieuwsbrieven doen regelmatig oproepen voor vrijwilligers en daar staat altijd een email adres bij en daar kan je op reageren. De nieuwsbrief is onze primaire communicatie kanaal.
2. We hebben een algemene Jumpteam notification whatsapp groep waar we meldingen willen gaan doen. In deze groep kun je alleen berichten lezen en zelf geen berichten plaatsten. We willen deze groep gebruiken voor bijzondere berichtgevingen, noodgevallen, BBQ-meldingen, klussen die gedaan moeten worden en evenementen die georganiseerd moeten worden, of iets anders met een ad-hoc karakter. In deze groep gaan we ook linkjes plaatsen naar andere subgroepen voor het organiseren van een klus of evenement. Op dit moment hebben we nog geen enkel bericht geplaatst, maar dat gaat veranderen.  Je kunt jezelf daar lid van maken door op de volgende link te klikken: https://chat.whatsapp.com/FDXI8aWp31vHUNJ56NQkFn
3. Voor het meehelpen bij het schoonmaken moet je lid worden van de Jumpteam Schoonmaak whatsapp groep. Stuur hiervoor een whatsapp berichtje naar het Jumpteam mobiel nummer 06-39742139.
4. Je kunt altijd een email sturen naar vrijwilligers[at]jumpteam[dot]nl voor vragen hierover. We kunnen je dan helpen en eventueel verwijzen naar de desbetreffende persoon of commissie.

Diverse locker zaken:

– Ieder jaar in november zend de locker commissie jullie een email met daarin de vraag naar de stand van je locker uren.
– het locker reglement (versie 4.0) lezen op: https://drive.google.com/open?id=10Ljv7j5F_f9_WaWD4IYkLWUoPsDJePI-

Probeer niet in december aan genoeg locker uren te komen, probeer deze eerder in het jaar te realiseren.

Jumpteam, voor surfers, door surfers!

X