Jumpteam’s Vrijdag Clubavonden

Iedere vrijdagavond zijn alle leden welkom bij de gezellige clubavonden van Jumpteam. De clubavond is enige jaren geleden ontstaan en is inmiddels een traditie die aan populariteit blijft groeien! Dankzij het enthousiasme dat in de avonden wordt gestoken, maken we tegenwoordig tussen de 30 en 60 (met uitschieters naar bijna 80) leden blij met een overheerlijke hap op de vrijdagavond. Deze vrijdagavond is tevens een mooie en leuke gelegenheid om kennis te maken met nieuwe of andere leden onder het genot van een drankje. Zeker in de winter is de Jumpteam kantine een gezellige ontmoetingsplek, ‘een livingroom’, bij de houthaart, met een warme choco,  een gluhweintje of een van de vele verschillende bieren.

Het kantineteam en/of een of meerdere gastkoks zorgt iedere week weer opnieuw voor heerlijke versbereide maaltijden met een grote culinaire variantie. Een kleine greep uit wat er recentelijk voorbij is gekomen: diverse pasta’s, lasagna’s, Mexicaanse wraps, nasi goreng of andere Indische gerechten, poke bowls, roti, Indiase of Thaise curry’s, mosselen&frites,  big burgers, chili con/sin carne.

De gerechten worden geserveerd met vlees (kip, rund) of vis (zalm, garnalen), maar er wordt standaard ook een vega (soms vegan) variant gemaakt met bijvoorbeeld tofu, tempeh, kaas, noten of ei. De maaltijden worden standaard bereid met verse kruiden en  veel verse zelf gesneden groente met daarnaast wat frisse salade of een zoet/zuur van bijvoorbeeld komkommer. De borden worden verder gezellig aangekleed met kleine extra’s zoals bijvoorbeeld kroepoek, taco chips, limoen, tzaziki, zure room en naanbrood.

Regelmatig wordt de hulp van vrijwilligers gevraagd en ingezet om mee te helpen met de voorbereidingen zoals bijvoorbeeld snijden en/of het opmaken en uitserveren met de maaltijden. Wil je hierbij helpen , dan ben je te allen tijde welkom om je hiervoor aan te melden bij een van de medewerkers van de bar of te reageren op een oproep die we doen. Dit kan voor de gezelligheid, maar tevens kun je hiermee ook de felbegeerde ‘lockerpunten’ verdienen.

Wat we eten posten we standaard op de ‘grote Jumpteam-leden app’ en op de Jumpteam FaceBook en Instagram pagina’s.  Als je op een van deze vrijdagavonden mee wilt eten, kan je je opgeven aan de bar in de kantine of bellen naar 070-7858981 en dan zetten we je op de eetlijst zodat je gegarandeerd mee kunt eten. Mocht deze lijst vol zijn, dan zetten we je op de reservelijst en doen we hard ons best om je uiteraard toch mee te laten eten. 

Ben je er een volgende keer ook gezellig bij?

 

X