Opslag spullen boven de lockers

Oeps! In de laatste nieuwsbrief zat per abuis een verkeerd linkje.

Ben je hier beland, maar op zoek naar agendapunten voor de ALV?

Klik dan hier!

Een bericht van het bestuur over ons mooie cluppie. Dit keer niet over onze kinderen, maar over de lockers, het terras en de stalling.

De laatste tijd zien we de stalling dicht groeien met spullen van leden die geen locker hebben of van leden die zoveel spullen hebben dat het niet meer in hun eigen locker past. Het ruimtegebrek is kennelijk zo erg dat sommige leden bedacht hebben hun planken bovenop lockers te leggen zodat de leden met een locker niet meer bij hun spullen kunnen. Dit is best creatief, maar natuurlijk niet de bedoeling. Wij verzoeken een ieder dit niet meer te doen en zo snel mogelijk de spullen op te ruimen die niet in een locker staan of aan een locker zijn geschroefd. Het is ook niet de bedoeling om kano’s en planken onder het terras te leggen. De locker waar het verhuurmateriaal staat is ook geen plaats voor overtollig speelgoed.

Op maandag 18 september zullen we met een groepje Jump-vrijwilligers het speelgoed en overige spullen die er niet horen verzamelen en verwijderen.

Berg je spullen in de locker netjes op, zodat er niets uitsteekt en andere leden met hun spullen probleemloos door de smalle gangetjes kunnen. Het is niet toegestaan aan de buitenkant van je locker iets te bevestigen. Tijdens de opruim dag op 18 september zullen ook alle schroeven etc aan de buitenkant van de lockers worden verwijderd. 

Met de herfst op komst breekt het windseizoen weer aan en willen wij iedereen op het hart drukken dat het terras tijdens wind dagen gebruikt wordt om windsurfzeilen op te tuigen en kites op te blazen. Het meubilair zal dan aan de kant wordt gezet. Tijdens deze winddagen is het terras voor jonge kinderen geen plek om te spelen.

Jumpteam is en blijft natuurlijk primair een watersportvereniging!

Na deze opvoedende woorden van het bestuur, wensen wij alle leden een mooi najaar met veel zon, wind en plezier op het water en in onze accommodatie!

X