Pak je SUP en doe mee met de CLEAN UP van de Haagse grachten!

Door 2 leden van Jumpteam wordt een omgevingsbewuste actie georganiseerd tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 28 maart 2015.
SUP’s UP (Caroline Ammerlaan) en Boot Varen Den Haag (Corjan van Bemmel) openen hun vaar- en watersportseizoen op ludieke wijze door zwerfafval uit de grachten te verzamelen van de binnenstad van Den Haag.

Voor de SUP CLEAN UP roepen wij alle (ervaren) suppers op mee te helpen vanaf hun supplank.

We verzamelen om 13:00 uur bij het Malieveld. Van daaruit vertrekken we, via de Hooigracht en de Mauritskade, door naar de prachtige nieuw gerealiseerde gracht bij de Paleistuin, waar een fotomoment gepland staat. Vervolgens peddelen we een rondje (tegen de klok in) door de binnenstad van Den Haag om rond 15:30 uur weer terug te keren bij de start.

SUP’s UP stelt samen met Fanatic hun SUPboards ter beschikking. Het aantal is beperkt, dus we vragen vooral om met eigen boards te komen en mee te doen! Hoe meer deelnemers hoe beter!
Reserveren van een plank kan bij Caroline via info[at]supsup[dot]nl.
Meld je vooral op facebook aan (like en deel het event) en blijf op de hoogte: https://www.facebook.com/events/1569746633312314/

Vanzelfsprekend is iedereen die te voet wil meehelpen van harte welkom om langs de waterkant zwerfafval te verzamelen.

MIZU Life steunt dit evenement. MIZU ontwikkelt duurzame en herbruikbare waterflessen die te gebruiken zijn tijdens bijvoorbeeld het beoefenen van actiesporten. Dankzij deze flessen wordt het aantal flessen dat eenmalig wordt gebruikt gereduceerd.

TOT DAN!

Voor meer info neem contact op met:
Caroline Ammerlaan: 06 18817487 / info[at]supsup[dot]nl

SUP’s UP
www.supsup.nl
www.facebook.com/standuppaddlesup
                                                
BOOT VAREN DEN HAAG
www.bootvarendenhaag.nl      
www.facebook.com/BootVarenDenHaag

MIZU Life
www.mizulife.com

X