Reanimatietraining bij Jumpteam

We hopen het allemaal nooit te hoeven toepassen, maar altijd en overal, ook bij onze brandingsporten, kan er iets mis gaan. Weten wat je moet doen bij drenkelingen en direct kunnen reanimeren vergroot de overlevingskansen voor het slachtoffer aanzienlijk. Deze training doe je niet voor jezelf, maar om je geliefden, clubleden en andere mensen in nood te kunnen helpen. 5 jaar geleden zijn we gestart met reanimatietrainingen voor clubleden en aangezien dit voorziet in een behoefte wordt deze training nu jaarlijks gegeven.

Op 29 november 2022 van 19:00-22:00 uur zal de volgende reanimatietraining gegeven worden voor Jumpteamleden.

De training start met een deel theorie en daarna ga je aan de slag met het oefenen van een reanimatie en het gebruik van een AED. Daarbij is er extra aandacht voor drenkelingen. De training is geschikt als eerste training en als herhalingstraining (aanbevolen is om 1x per jaar te herhalen).

De training wordt gegeven door een gecertificeerd instructeur (Peter Raaymakers) en jij ontvangt na deelname een erkend certificaat. Voor deze training wordt een eigen bijdrage gevraagd van 10 euro per persoon. Er zijn 12 plekken beschikbaar per avond (vol=vol). Zijn er (veel) meer aanmeldingen dan organiseren we een tweede avond en werken we met een wachtlijst.

Aanmelden kan hier!

Groet,
Robin, Annemarie en Annemieke

X