Reanimatietraining

We hopen het allemaal nooit te hoeven toepassen, maar altijd en overal, ook bij onze brandingsporten, kan er iets mis gaan. Weten wat je moet doen bij drenkelingen en direct kunnen reanimeren vergroot de overlevingskansen voor het slachtoffer aanzienlijk.

Deze training doe je niet voor jezelf, maar om je geliefden, clubleden en andere mensen in nood te kunnen helpen. Vorig jaar zijn we gestart met reanimatie trainingen voor clubleden en aangezien dit een groot succes was wordt dat dit jaar weer herhaald.

Op maandag 8 en maandag 15 april van 19:00-22:00 uur zal er een reanimatietraining gegeven worden voor Jumpteam leden. Het is een basis reanimatie cursus, met extra aandacht voor slachtoffers door verdrinking. Voor deze training wordt een eigen bijdrage gevraagd van 10 euro per persoon.

Er zijn 12 plekken beschikbaar per avond. Aanmelden kan via een mail aan veiligheid[at]jumpteam[dot]nl, geef ook duidelijk aan voor welke dag je je wilt opgeven. De aanmelding is definitief als er is betaald.

Facebook events:
Maandag 8 april
Maandag 15 april

X