Update:

 

Ai……

Na het bestuderen van de weerkaarten voor dit weekend hebben we samen met de tenten leverancier helaas moeten besluiten om de VIP tent op ons terras niet op te bouwen.

Voor zaterdag(avond) en zondag worden er windstoten tussen de 30 en 48 knopen verwacht. In deze wind is het niet ‘safe’ om een tent op ons terras te hebben staan.

Els heeft er samen met Red Bull voor gezorgd dat er voor alle leden het hele weekend (gratis) Soep, koffie en broodjes zijn..

We kunnen dus het hele weekend vanaf ons terras de Red Bull Knock Out bekijken!

De kantine en kleedkamers zijn de komende dagen in gebruik als perscentrum en niet toegankelijk voor de leden. De loods uiteraard wel voor wanneer je bij je materiaal wilt.

 

 

Het laatste weekend van November is het zo ver. Onze vrienden van Red Bull pakken weer groots uit met de Red Bull Knock Out.

 

Het hele weekend staat het strand op z’n kop voor dit motorcross event. De week voorafgaand aan de Knock Out is Red Bull al druk bezig met de aanleg van het parcours maar kunnen we gewoon voor de deur het water op. Het weekend van de race (27, 28 en 29 november) is het niet mogelijk om bij Jumpteam voor de deur te kunnen varen.

 

Samen met Red Bull zetten we een grote “Jumpteamteamleden V.I.P tent” neer op ons terras waardoor we het hele weekend 1e rang zitten om het spektakel te bekijken. Alle consumpties komen dit weekend uit onze V.I.P. tent en worden er extra toiletten geplaatst omdat de kantine en kleedkamers  het gehele weekend in gebruik zijn als perscentrum voor de organisatie van Red Bull. (dus niet toegankelijk voor de leden) De loods is uiteraard gewoon open om bij je materiaal te kunnen. Om alles in goede banen te leiden zal er het weekend beveiliging bij entree van Jumpteam aanwezig zijn..

 

Voor verdere info check:

 

X