Op zaterdag 16 oktober is het Surffestival begonnen en dit duurt tot 24 oktober. Tijdens het Dutch surffestival worden een week lang surf- wedstrijden, clinic’s en feestjes georganiseerd op het strand van Scheveningen.

Naast het NK Kiteboard freestyle en het NK Surf zijn er ook diverse fun wedstrijden waar iedereen aan mee kan doen. Ook onze eigen Kite Wave op Scheef valt (hopelijk) binnen deze week. Voor de jeugd en beginnende surfers zijn er ook de hele week Clinic’s te boeken om kennis te maken met de diverse watersporten. Het boeken van clinic’s, het inschrijven voor wedstrijden of het kopen van kaartjes voor feesten kan via www.dutchsurffestival.nl
 

Leuke wedstrijden om aan mee te doen:
 

¥ Kite Wave op Scheef 

¥ Funrace windsurf foil/ slalom op 16 oktober

¥ Funrace Sup op 17 oktober

¥ NK Kite Freestyle

¥ Wave Windsurf expression session

¥ NK Surf

¥ Surfcontest voor jeugd (onder 14)

Clinic’s en activiteiten:

Iedere dag is er een golfsurf clinic en een powerkite clinic. Ook wordt er meerdere keren een clinic zeezwemmen voor de jeugd gegeven. Op zaterdag 16 oktober is er een openingsfeest vanaf 17:00, met Pat Smit en DJ Friss. Verder is er nog een filmavond met films op een scherm van 24m2, een singersongwriter avond, sustainable Surfday, de Lazy Sundays en diverse sport clinic’s onder leiding van professionele sporters / surfers.
 
Je hoeft je in de herfstvakantie dus niet te vervelen!

X