Vacature Lockercommissie!

De lockercommissie is op zoek naar meerdere vrijwilligers! Heb jij interesse? Het gaat om de volgende werkzaamheden:

• In samenwerking met de ledenadministratie helpen met de lockerverdeling en het verzenden van facturen;
• Het verwerken van uren van activiteiten in het lockeroverzicht;
• Het beantwoorden vragen over lockers, het beleid, beschikbaarheid, uren, etc. per e-mail en op de club;
• Het controleren van lockers of deze in gebruik zijn genomen of dat deze leeg staan;
• Het signaleren van gevallen dat leden zich niet aan de spelregels houden, zoals geen surfspullen in de locker en het stallen van materiaal buiten de locker, etc. Dit in samenwerking met de medewerkers van de kantine en andere leden;
• Het meedenken over tools die de urenregistratie en het lockerbeleid kunnen verbeteren.

De verdeling van de lockers heeft plaats in december. Dit is even een piekmoment in de werkzaamheden. De verdeling is meestal vrij snel rond, vooral als de administratie het hele jaar goed is bijgehouden en leden hun uren hebben gemaakt.

Gedurende het jaar komen er best wat e-mails binnen. Meestal met de vraag over de spelregels, de beschikbaarheid of vragen over hoeveel uren er zijn gemaakt. Ook deze zijn gemakkelijk te beantwoorden als de administratie goed wordt bijgehouden.

Wij zoeken:
Een accuraat en eerlijk persoon. De leden moeten erop kunnen vertrouwen dat jij uren goed bijhoudt en dat de lockers eerlijk worden verdeeld; ‘vriendjespolitiek’ wordt niet gewaardeerd!
Daarnaast kan jij de leden op een vriendelijke en duidelijke manier informeren over de spelregels en facturen. Ten slotte kan jij leden herinneren aan en aanspreken op het betalen van facturen, het in gebruik nemen van lockers en het leegruimen hiervan als hier geen recht meer op is.

Overdracht: 
Het werk zal worden overgedragen aan de nieuwe commissieleden. Carlien zal voordat zij stopt de komende periode ondersteunen bij de volgende verdeling en alleen nog controles uitvoeren. 

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan zo snel mogelijk op door een e-mail te sturen naar secretaris[at]jumpteam[dot]nl Dan kan jij in december meelopen met de verdeling van de lockers! 

X