Verdien een centje bij; help Jumpteam aan nieuwe sponsoren.

Sponsors binnen halen voor je sportvereniging is een vak waar je persoonlijk netwerk van groot belang is. Jumpteam wil haar ruim 1200 leden mee laten helpen (én belonen) voor het vergroten van de sponsorinkomsten.

De spelregels

Elk lid (buiten het bestuur om) die een sponsorbedrag binnen weet te halen, kan een vergoeding ontvangen.

De voorwaarden
1.    Het totale sponsoring bedrag moet groter zijn dan € 25.000,-
2.    Het jaarlijkse sponsoring bedrag moet groter zijn dan € 5.000,-.

Jumpteam keert een vergoeding uit van 10% over het sponsorbedrag van het eerste jaar. Uitkering volgt zodra alle contracten zijn getekend en de gelden op de Jumpteam rekening zijn ontvangen.

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Voorbeeld
Jan is lid van Jumpteam en vindt een sponsor die een deel van zijn sponsoring in materialen, kortingen of andere goodies wil activeren en een deel met een contant bedrag.

Voor het deel dat in contant geld wordt gesponsord, wil de sponsor een bedrag van € 30.000,- over drie jaar verdelen, jaar 1: € 7.000,-, jaar 2: € 10.000,-, jaar 3: € 13.000,-.

Jan kan dan €700,- ex. btw verdienen, omdat het voldoet aan de gestelde eisen. Het totale sponsoring bedrag is meer dan €25.000,-, en het jaarlijks sponsoring bedrag is meer dan €5.000,-. Jan ontvangt 10% van het sponsoring bedrag in het eerste jaar, dus 10% van €7.000,-.

Meld je aan op bestuur[at]jumpteam[dot]nl, dan kunnen we je helpen met de contracten en we kunnen meer achtergrondinformatie geven over de sponsormogelijkheden en andere zaken.

X