Communicatie commissie

Jumpteam communiceert met alle leden via nieuwsbrieven, de website, WhatsApp-groepen, Facebook, Instagram en individuele e-mails. En we hebben natuurlijk ook de sociale contacten en de (leuke!) roddels. Het is de communicatie die ons allemaal (ver)bindt.

De meest belangrijke berichten worden via e-mail verstuurd, omdat we daarmee iedereen weten te bereiken. De nieuwsitems in de nieuwsbrief kun je altijd teruglezen op onze website. In de nieuwsbrief zit een link om je af te melden van de nieuwsbrief.

Ad hoc berichten die snel verstuurd moeten worden, versturen we in de Jumpteam algemene WhatsApp groep en/of op onze Facebook-pagina. In de kantine ligt een Whtatsapp QR code om lid te worden van de Jumpteam algemene WhatsApp groep. Deze link willen we niet op onze website plaatsen, omdat we alleen leden in deze groep willen hebben.

Taken:


Wil jij de communicatie commissie ondersteunen? We zijn altijd op zoek naar o.a. fotografen, video-editors en grafisch vormgevers die zich als vrijwilliger willen inzetten voor de Jumpteam-communicatie! Mail naar communicatie@jumpteam.nl om je aan te melden.

X