Vrijwilligers Volleybaltoernooi!

In juli barst in Den Haag hét volleybalspektakel van 2018 los. Van zaterdag 14 tot en met zondag 22 juli vinden het EK Beachvolleybal, het WK Zitvolleybal en het EK Volleybal U20 tegelijk plaats. Deze 3 internationale volleybaldisciplines zijn verspreid over 8 steden en zorgen voor 9 dagen topsport en entertainment. Jij kan hieraan meewerken!

Zonder vrijwilligers geen evenement! Voor dit grote volleybal spektakel is de hulp van meer dan 1.000 vrijwilligers nodig en jij kan deel uitmaken van dit team! Als vrijwilliger kun je de toernooien van dichtbij meemaken. Je krijgt letterlijk en figuurlijk een kijkje achter de schermen en ziet wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een topsportevenement. Je kunt kiezen uit allerlei functies: court crew, communicatie, side events en logistiek.

Wil je zelf helpen of ken je iemand die dat leuk vindt? Meld je dan hier aan: https://www.eventmakers.nl/Evenementen/Details-evenementen/ArtMID/538/Ar… of neem contact op met team[at]eventmakers[dot]nl.

Vrijwilligers maken het evenement!

Dit is een evenement van de gemeente Den Haag, dus niet georganiseerd door Jumpteam.

X