Wassenaarse surfclub, verzekering

Op 7 april woekerde er een brand op de Wassenaarse Surfclub die een groot deel van de club in de as legde. Een club, die net als Jumpteam met veel liefde en energie van leden was opgebouwd en niet geheel verzekerd bleek voor de opgelopen schade. Zij startte daarop een crowdfunding actie en hebben hiermee inmiddels bijna 27k (check op moment van publicatie) opgehaald om hun club weer op te bouwen.

Het Wassenaarse drama roept wellicht vragen op over hoe wij zelf verzekerd zijn en hoe jij je eigen spullen het best kunt verzekeren. Jumpteam heeft als vereniging al jaren een brandverzekering en wij doen er alles aan om te blijven verbeteren en zo veilig mogelijk te opereren. Denk daarbij aan certificering van de elektra, ombouw van ontvlambare materialen, een check door de brandweer van onze accommodatie. Dit wat betreft onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het gebouw en de inboedel. Let op: jouw materialen op de club of in de lockers vallen onder jouw eigen verantwoordelijkheid.

Graag zouden wij in de volgende nieuwsbrief een specifiek item plaatsen over het verzekeren van materialen en vragen hieromtrent beantwoorden. Denk daarbij aan vragen over eigen materialen of die van derden bij beschadiging/brand/diefstal thuis en op reis. Welke verzekering dekt wat?

Heb jij een specifieke vraag? Heb je goede tips om te delen? Schrijf naar e.wassenaar[at]jumpteam.nl[dot] Sharing is caring!

https://www.gofundme.com/f/wederopbouw-surfclub-wassenaar
 

Speciaal voor JTS-leden: aanbieding NKV-verzekering

De Nederlandse Kitesurf Vereniging (NKV) zet zich in voor het behoud van kitesurfspots en biedt voor kitesurfers een materiaal- en aansprakelijkheidsverzekering. Speciaal voor Jumpteam-leden biedt de NKV het eerste jaar lidmaatschap, inclusief verzekering, helemaal gratis aan (ter waarde van €35). Check direct de QR code en geniet van je volgende sessie op het water.
 

X