Aanmelden opbouw (extra opties) en informatieavond

Zoals je op het strand kan zien is de aannemer begonnen met de bouw van onze nieuwe jaarrond accommodatie! Voordat we kunnen genieten van onze nieuwe club zullen er echter nog een aantal werkzaamheden door ons zelf moeten worden verricht. Er zijn al veel leden die willen helpen en dat geeft aan hoe graag we de nieuwe accommodatie willen. Als je je nog niet aangemeld hebt, maar wel kunt en wil mee helpen nodigen we je uit om naar de informatie avond te komen.

Om je te informeren over welke werkzaamheden we exact zelf zullen gaan uitvoeren, waarom we dit doen en een meer gedetailleerde planning te geven zal donderdag 30 oktober van 20.u tot 21.u een informatie avond gehouden worden. De exacte locatie (in Scheveningen) volgt nog. Tevens is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met de andere leden die met dezelfde werkzaamheden willen gaan helpen en te bespreken of jullie overdag, ’s avonds of in het weekend aan de slag willen. Verder zullen de leden van de accommodatie commissie eventuele vragen over de nieuwbouw beantwoorden. Met elkaar gaan we er een hele mooie club van maken!

Mocht je donderdag 30 oktober niet aanwezig kunnen zijn maar wil je wel meehelpen met de bouw, meldt je dan alsnog aan via (Aanmelden). Er zal dan contact met je op worden genomen voordat de werkzaamheden starten.

Je kunt je vanaf nu ook aanmelden om te helpen met de aankleding (interieur) dus wil je je daarvoor opgeven dan kan dat (ook als je al aalgemeld bent, dan kun je de overige zaken leeg laten)

Tot donderdag 30 oktober, De (nieuw)bouw commissie

X