Informatiesessie werkzaamheden nieuwbouw

Zoals je op het strand kan zien is de aannemer begonnen met de bouw van onze nieuwe jaarrond accommodatie! Voordat we kunnen genieten van onze nieuwe club zullen er echter nog een aantal werkzaamheden door ons zelf moeten worden verricht. Er zijn al meer dan 150 leden die aangegeven hebben mee te willen helpen, dat geeft aan hoe graag we de nieuwe accommodatie willen. Via deze oproep willen wij je uitnodigen om naar de informatie avond te komen.

Om je te informeren over welke werkzaamheden we exact zelf zullen gaan uitvoeren, waarom we dit doen en een meer gedetailleerde planning te geven zal donderdag 30 oktober van 20.u tot 21.u een informatie avond gehouden worden in het gebouw van de YMCA, Keizerstraat 58 in Scheveningen.

Tevens is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met de andere leden die met dezelfde werkzaamheden willen gaan helpen en te bespreken of jullie overdag, ’s avonds of in het weekend aan de slag willen. Verder zullen de leden van de accommodatie commissie eventuele vragen over de nieuwbouw beantwoorden. Met elkaar gaan we er een hele mooie club van maken!

Start van de informatiesessie 20:00 (inloop vanaf 19:30)

Tot donderdag 30 oktober!, De (nieuw)bouw commissie

YMCA Scheveningen, Keizerstraat 58

X