Aanscherping SUP verhuur in verband met schade

Door Redactie Jumpteam op ma, 04/06/2018 – 18:21

Het seizoen is weer begonnen en dat is te merken. Tijdens de meivakantie zijn de sup boards zeer intensief gebruikt. Helaas is niet iedereen even zorgvuldig met de sups omgegaan. 

Aan het begin van de meivakantie hadden wij 9 goede sups in de verhuur. Tijdens de inspectie na de vakantie bleken 7  sups zodanig te zijn beschadigd dat zij niet meer gebruikt kunnen worden. Deze moesten voor reparatie weggebracht worden, waarna er een weekend niet gesupt kon worden.

Zodoende zijn de regels voor het gebruik aangescherpt. De nieuwe regels gaan per direct in:
– De verhuur prijs gaat omhoog van € 3.00 per uur naar € 5.00 per uur;
– De Jumpteam sups’s worden alleen verhuurd aan leden en jeugdleden (12-18 jaar). Kinderen onder de 12 jaar mogen niet zelf een sup huren;
– Aan het einde van het uur dienen de sup en paddle gespoeld in het rek worden teruggezet. Paddle’s kunnen geplaatst worden in de rekken in de gang voor de dames kleedkamers;
– De sup’s dienen gedragen te worden en mogen niet over het strand gesleept worden. Als een (jeugd) lid de sup niet zelf kan dragen, dan mag hij/zij de sup niet huren.

Verder zijn de sups’s tijdens de waterman weekeinden geblokkeerd voor de verhuur. In de ochtend wordt er door het watermanteam bekeken of ze gebruikmaken van de sups en worden ze al dan niet vrijgegeven voor de verhuur.

Wij wensen wij iedereen een mooi sup seizoen bij Jumpteam!

X