Diverse Mededelingen en Oproepen

In dit bericht diverse mededelingen over Jumpteam activiteiten en oproepen om iets voor de club te doen. Het gaat om het Lustrum dat op 18 maart 2022 plaats heeft en om extra lockeruren, kluisjes, lycra’s, klusjesvrouwen en -mannen voor Jump en een oproep voor de Nieuwsbrief. 

 

Oproep : Lustrum viering
Op 18 maart 2022 bestaat Jumpteam 40 jaar. Dus tijd voor een feestje. Vind jij het leuk om mee te denken en organiseren? Meld je dan aan voor de lustrum commissie. evenementen[at]jumpteam[dot]nl

Lockeruren nodig?
Let op dat je dit jaar gewoon weer 8 uren nodig hebt om je locker / stallingsplaats te behouden. Er zijn meerdere mogelijkheden om deze uurtjes nog voor 1 december te maken. Zoals schoonmaken, klussen aan de accommodatie, helpen bij evenementen, zelf iets organiseren, etc.

Meld je in de kantine bij Jeroen en kijk met hem wat de mogelijkheden zijn. Ook kun je je aanmelden voor verschillende app groepen. Dan weet je wanneer er hulpnodige is en er uurtjes gemaakt kunnen worden. Wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Kun je niet langskomen op de club bel dan naar 070 – 785 8981 of mobiel: 06 – 397 421 39.

 

Kluisjes

Jumpteam beschikt sinds kort over een aantal kluisjes voor het veilig opbergen van waardevolle spullen tijdens het surfen. Denk aan telefoon en portemonnee. Deze kluisjes bevinden zich rechts na de ingang van de kantine. Je kunt ze vergrendelen met een zelf aan te geven cijfercombinatie.

Lycra’s
Heb jij nog niet zo’n exclusieve Jumpteam Mystic Lycra? Haal ‘m dan snel in de kantine bij Jeroen. Je bent niet alleen zichtbaarder op het water, je steunt ook nog eens de KNRM.  Psssst: Vergeet niet je naam en nummer aan de binnenkant te schrijven. Be Traceable Be Visible Be Safe!

Oproep : technische competenties
Ben jij een vakman of vakvrouw? Ben je handig? Dan kunnen we jouw competenties vast gebruiken op de club. Er is altijd veel werk aan de winkel om en aan onze accommodatie. Wij zouden graag een netwerk van leden opbouwen met vakkennis, niet alleen voor vrijwilligerswerk maar vooral ook voor advies en betaalde werkzaamheden.

Timmermannen en vrouwen, loodgieters, schilders, aannemers, elektriciens, installateurs, technici, bouwkundigen, etc. meld je bij accommodatie[at]jumpteam[dot]nl / bestuur[at]jumpteam[dot]nl

Oproep : schrijf mee aan de nieuwsbrief
Vind jij het leuk om artikelen en interviews te schrijven voor de nieuwsbrief en website van Jumpteam? Help dan graag mee! We zijn altijd ‘op zoek’ naar bijzondere, watersport gerelateerde verhalen van leden en andere mooie artikelen. Wil jij die schrijven? Meld je dan aan bij secretaris[at]jumpteam[dot]nl
 

X