november, 2018

02nov19:0021:30ALV

Meer

Over dit evenement

Graag nodigt het bestuur haar leden uit voor de ALV op vrijdag 2 november a.s. om 20:00 bij ons in de Jumpteam kantine. Het is een belangrijkeALV\, want er zal besloten worden over de uitslag van de online stemming m.b.t. het te voeren personeelsbeleid en de mogelijke grote impact daarvan opde prijzen van Jumpteam lidmaatschap.

De ‘experimenteer’ fase van 2jaar is momenteel voorbij. Alle leden hebben een online stemming formuliergekregen waarmee ze kunnen aangeven welke personeelsbeleid we bij Jumpteammoeten voeren. De uitslag van deze online stemming wordt tijdens de ALV bekend gemaakt. Deze stemming heeft niet bindend\, alleen raadgevend. We gaandus op de ALV besluiten hierover nemen.

Het volgende bijzondere agendapunt tijdens volgende ALV is het invoeren van een Huishoudelijk Reglement (HR). Sinds de oprichting van Jumpteam Scheveningen in 1982 heeft de vereniging geen HR. Een HR – niet te verwarren met huisregels – is een set regels die de taken en verantwoordelijkheden van de verschillende bestuursledenen commissies verduidelijken.

Leden (en het publiek) krijgen meer inzicht in het functioneren van Jumpteam. Het voordeel van een HR is dat jehet kan laten aanpassen met goedkeuring van een ALV zonder de statuten te wijzigen. Een concept reglement treffen jullie aan in de link. Het concept wordt definitief na goedkeuring tijdens de ALV.

Dankzij ons ‘professionele’ boekhoudsysteem zullen wij ook in staat zijn om voorlopige financiël

Tijd

(Vrijdag) 19:00 - 21:30

Locatie

Jumpteam, Strandweg 3, 2586 JK Den Haag, Nederland

Jumpteam, Strandweg 3, 2586 JK Den Haag, Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X