april, 2019

08apr17:0020:00Reanimatie Training

Meer

Over dit evenement

Op maandag 8 april van 19.00 tm. 22.00 wordt de eerste van de twee reanimatie trainingen bij Jumpteam gegeven (tweede training staat gepland op maandag 15 april). Er komen 2 erkende trainers. Trainingen zijn naast de gebruikelijke reanimatievaardigheden gericht op watersport/drenkelingen.

We hopen het allemaal nooit te hoeven toepassen\, maar altijd en overal\, ook bij onze brandingsporten\, kan er iets mis gaan. Weten wat je moet doen bij drenkelingen en direct kunnen reanimeren vergroot de overlevingskansen voor het slachtoffer aanzienlijk. Deze training doe je niet voor jezelf\, maar om je geliefden\, clubleden en andere mensen in nood te kunnen helpen. Vorig jaar zijn we gestart met reanimatie trainingen voor clubleden en aangezien dit een groot succes was wordt dat dit jaar weer herhaald.

Kosten van deze training is 10 euro per persoon (eigen bijdrage).Er zijn 12 plekken. Daarvoor zijn er 2 erkende trainers en 2 poppen aanwezig (dat is conform de richtlijn voor deze trainingen). Na afloop wordt er een certificaat uitgereikt van de Nederlandse hartstichting.

Aanmelden

Tijd

(Maandag) 17:00 - 20:00

Locatie

Jumpteam Scheveningen, Strandweg 3, 2586 JK Den Haag, Nederland

Jumpteam Scheveningen, Strandweg 3, 2586 JK Den Haag, Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X