Gezocht: 30 vrijwilligers voor het opbouwen van het Olympic Festival 2021

Tijdens de Olympische Spelen van Tokyo (24 juli-9 aug 2021) wordt op het strand naast Jumpteam het Olympic Festival 2021 georganiseerd. Het strand verandert in een Olympisch dorp met allerlei activiteiten die zijn gericht op zelf sporten, sport kijken, huldigingen van onze medaillewinnaars en feesten.

Voor het opbouwen van het waterbassin (zie hier) waarin gezeild, gesupt of gewakeboard kan worden, zoekt Jumpteam, partner van het Watersportverbond, vrijwilligers om strand aannemer Strukton Civiel te assisteren met het overtrekken van het grondzeil over het bassin zodat het waterdicht wordt. Afmetingen zijn: 60 x 35 x 1,5 meter.

De machines van Strukton kunnen de klus niet aan, wel 30 vrijwilligers van Jumpteam! Uiteraard voor lockeruren.

Wil je helpen aan het opbouwen van de grootste Olympisch dorp van Nederland bij ons voor de deur? Dan kan je je inschrijven door je naam, 06-nummer op de lijst in de kantine toe te voegen, of stuur een email met je naam en 06-nummer naar Jeroen, onze Jumpteam manager. Bij meer dan 30 aanmeldingen zal er een (subjectieve) selectie gemaakt worden op basis van samenwerking skills en kracht

De exacte dag is afhankelijk van het weer. Maar het zal plaatsvinden op donderdag 15 of vrijdag 16 16 juli, vanaf 17uur. De klus duurt ongeveer 1 a 2 uur. Zodra het bepaald is krijg je een Whatsapp-bericht op het mobiele nummer dat je opgegeven hebt.

X