Help onze redders redden!

De redders van KNRM Scheveningen staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar om onder alle weersomstandigheden mensen en dieren te helpen en te redden op zee. Onlangs hebben zich nieuwe redders aangemeld bij station Scheveningen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee!

Om ze snel te kunnen laten starten met hun opleiding is geld nodig. Daarvoor vragen we jullie het verschil te maken: help onze redders helpen en doe mee met onze crowdfunding.

We zijn een crowdfundingsactie begonnen voor de financiering van vier volledige opleidingstrajecten op station Scheveningen. Een redder opleiden, verspreid over ongeveer twee jaar, kost in totaal €1.730. Tijdens die twee jaar volgen redders onder andere de opleidingen EHBO, klein vaarbewijs I en II, Marcom B en onderwaterontsnapping. Voor vier volledige opleidingen hebben we dus €6.920 nodig.

Een volledige opleiding voor een redder kost dus best wat. Geld dat goed besteed wordt. Dat ons helpt om te blijven redden. Onder alle weersomstandigheden. Op elk moment in het jaar.

Daar hebben we jouw hulp hard voor nodig!

Help onze redders helpen en doneer nu via: https://voorjebuurt.nl/nl/initiatives/details/647/knrm
www.knrmscheveningen.nl/geef

X