Huishoudelijke mededelingen

Beste Jumpers,

Het zomer seizoen begint weer! Graag willen we de huishoudelijke mededelingen opnieuw onder de aandacht brengen.

Locker ruimte:
In het kort: spullen graag in de locker, geen spullen in andere ruimtes laten liggen, niks uit laten steken en geen schroeven aan de buitenkant.

De laatste tijd zien we de stalling dicht slibben met spullen van leden die geen locker hebben of van leden die zoveel spullen hebben dat het niet meer in hun locker past. Het ruimte gebrek is zo erg dat sommige leden bedacht hebben hun planken bovenop lockers te legen zodat de leden met een locker niet meer bij hun spullen kunnen komen. Dit lijkt super creatief maar dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij verzoeken jullie dit niet meer te doen en zo snel mogelijk de spullen op te ruimen die niet in een locker staan.

Daarnaast is de locker waar het verhuurmateriaal staat ook geen plaats voor overtollig speelgoed.

Verder krijgen we klachten binnen dat bepaalde leden hun surfplank stoten tegen een scherp uitstekende schroef of iets anders waardoor er butsen in de surfplank ontstaan. Het is niet toegestaan om aan de buitenkant van de locker schroeven te plaatsen. Om dit te voorkomen verzoeken wij de leden met een locker hun spullen in de locker op te bergen op zo’n manier dat er niets uitsteekt, waardoor andere leden met hun kwetsbare surfzeilen en kites zonder butsen en scheuren zich kunnen verplaatsen door de smalle gangetjes. Het is namelijk (super!) irritant als een lid aan de binnenkant van zijn/haar locker schroeven draait om iets op te hangen terwijl de scherpe punt aan de buitenzijde uitsteekt, met alle gevolgen van dien!

Introducee beleid:
We moeten wat strenger worden ten aanzien van het Introducee beleid bij Jumpteam, omdat we groter-en-groter worden. Het introducee beleid is erop gericht om andere watersporters de faciliteiten bij Jumpteam te laten zien. Voorkom dat je al je vrienden en kennissen meeneemt omdat het zo leuk is.

Kantine en Terras netjes houden:
Help ons kantinepersoneel door je vieze spullen terug te brengen en het terras en de kantine netjes achter te laten. We zijn een kantine met uitgifte van drankjes en hapjes, geen (professionele) strandtent.

Honden:
Verzoek alle lieve hondjes aangelijnd te houden op de accommodatie van Jumpteam. Verder vinden we slapende honden op de kussens van de banken ook niet echt een top idee. Verzoek ze hiervan af te halen.

Roken:
Vanaf dit seizoen is Jumpteam een rook vrije sportaccommodatie. We vinden dat roken en sport niet te combineren zijn en dat de leden een voorbeeld dienen te zijn voor onze 500 jeugdleden. Dit ligt overigens in het verlengde van het beleid van de overheid om roken te verbieden bij basisscholen en sportaccommodaties.

Toeristen:
Wij zoeken nog naar een leuke ideeën om toeristen (niet-leden) van ons terras te weren. Voor veel mensen is het niet duidelijk dat we geen strandtent zijn, maar een brandingssport vereniging. Heb jij een leuk idee om niet-leden te weren, stuur dan een email naar: secretaris[at]jumpteam[dot]nl.

Voorbeelden:
– Etalage poppen aankleden met surfkleding (wetsuits) en plaatsten op het strand voor Jumpteam
– Bordjes ‘PRIVATE CLUB’ plaatsen

Alle Jumpers kunnen niet-leden aanspreken om hen te verzoeken het clubhuis te verlaten. Ze zijn altijd gemakkelijk te herkennen aan een portemonnee in hand, een ietwat onzekere zoekende blik in hun ogen en houding.

Aantal leden:
Jumpteam wordt groter-en-groter. Per 1 maart 2019 hebben we 1400 volwassen leden, en 315 kinderen (

X