Jump DJ Night: Zaterdag 27 februari

Door Martijn de Geus op di, 09/02/2016 – 19:23

In deze periode gaan we nog steeds in grote getale het water op en de jaarrondfaciliteiten blijken ten volste te worden benut. De winter wilt namelijk niet echt doorzetten op het Scheveningse strand. Tegen de verwachtingen van meteorologen en klimaatdeskundigen in blijkt de oorzaak te liggen bij een naderend warmtefront, dat gevormd wordt door 3 aanstormende DJ’s die de namen EVEREST, OLAV PUGLIA en IKWILLEM dragen. De passage van het front wordt verwacht op zaterdag 27 februari, tijdens de eerste Jump DJ Night. Naar verwachting zal dan koning Winter definitief het land uit geholpen worden met de lekkerste muziek om op los te gaan en waar je het warm van krijgt.

Dit verschijnsel schijnt eens in de zoveel tijd voor te kunnen komen, dus zorg dat je het niet mist! De kans om het waar te nemen is het grootst tussen 20:00 en 01:00 ’s nachts en zal te herkennen zijn aan feestende clubleden, waarvan spontaan de handen in de lucht gaan en voeten van de vloer komen.

Zorg dat je de allereerste editie van de Jump DJ Night niet mist. Zet dus een reminder in je agenda of sluit je aan bij het event via de Jumpteam Facebook pagina en blijf op de hoogte! Jump DJ Night: Zaterdag 27 februari 20:00 – 01:00 @ Jumpteam Scheveningen

X