MTB Beachrace Scheveningen.

Op zondag 27 maart zal de Eat Natural MTB Beachrace in Scheveningen worden georganiseerd. De start en Finish van deze mountainbike wedstrijd zullen bij Jumpteam zijn.

Ook de registratie van de deelnemers zal bij Jumpteam plaatsvinden. Voor Jumpteam zal een startfinish straat gecreëerd worden. De wedstrijd is voor zowel de fanatieke wedstrijdrijders als voor de recreanten. Er kan in verschillende categorieën gestart worden .
De wedstrijd zal gaan over twee ronden (44 km). Er zal naar Katwijk gereden worden en weer terug. De recreanten kunnen er ook voor kiezen om de ronde 1 maal te fietsen (22 km).

Het programma van 27 maart

  • 07:30 tot 09:00 Afhalen stuurbordnummers
  • 09:00 startvakken open
  • 09:30 Start 44 km
  • 09:35 Start 22 km

Leden van Jumpteam kunnen meedoen voor de helft van het inschrijfgeld. Dit betekend dat je slechts €10,- betaald. Als je mee wilt doen stuur dan een e-mail met onderstaande gegevens aan tomas[at]exventure[dot]nl

Deelnemer gegevens.
Naam:
Geboorte datum:
Geslacht::
Categorie:
o Licentiehouder (plus licentie nr)
o Bassislid (plus lid nr)
o recreant

Het inschrijfgeld dient dan op de wedstrijddag contant betaald te worden.

Mocht je niet willen deelnemen aan het evenement, maar wel een handje willen helpen, zouden wij daar natuurlijk heel erg blij mee zijn.
Voor de inschrijving, aankleding en start/finish procedure kunnen wij altijd nog wel wat handjes gebruiken. Mocht je de organisatie willen helpen kun je contact opnemen met Coen Schild via coen[at]exventure[dot]nl

Meer informatie over het evenement kun je vinden op www.mtbbeachrace.nl/scheveningen

X