Jumpteam gesloten ivm Coronavirus

Tot maandag 6 april a.s. zal Jumpteam de deuren sluiten als gevolg van de effecten van het coronavirus. Dit naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet en NOC*Nsf waarmee is besloten dat alle sportverenigingen dicht gaan.

Zowel de kantine als de kleedkamers zijn gesloten voor alle leden. De lockerruimtes zijn toegankelijk, mits je over een sleutel beschikt. Vanuit Jumpteam het dringende advies om de schuifdeuren van de lockerruimtes direct na gebruik weer te sluiten, omdat er geen toezicht wordt gehouden vanuit de kantine. Het alarm in de kantine en kleedkamers staat overigens wel 24/7 aan.

Daarnaast adviseren we de leden niet meer het water op te gaan. Vooral omdat de capaciteiten van de hulpdiensten (brandweer, politie en eerste hulp in het ziekenhuis) beschikbaar moeten blijven om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en een epidemie te bestrijden. Zo is in België het (kite)surfen al verboden.

Ten slotte het verzoek om niet bij Jumpteam rond te hangen, sociale contacten te vermijden en gepaste afstand (1,5 meter) van elkaar te houden. Laten we dit samen met zijn allen doen en let een beetje op elkaar!

We wensen alle leden en hun familie heel veel sterkte en geduld toe. We houden jullie op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur Jumpteam

X