Jumpteam is 40 en dat gaan we vieren!

Vrijdag 18 maart is het precies 40 jaar geleden dat er een aantal enthousiaste windsurfers bij de notaris in Delft de oprichtingsakte tekenden van Jumpteam Scheveningen. Onze club was geboren en is in de afgelopen decennia zelfs uitgegroeid tot de grootste brandingsportvereniging van Nederland. 

Om dit samen te vieren worden er het hele seizoen borrels, feesten en activiteiten georganiseerd waarin het thema ‘verbinding’ centraal staat.

Verbinding en interactie tussen de verschillende disciplines, tussen jong en oud, toen en nu, en vooral tussen onze leden, leden van het eerste uur, onze allernieuwste leden en alles daar tussenin. Oftewel: ouderwets gezellig samenkomen nu het eindelijk weer mag!

image0

Save the dates

Lustrum Logo

Het logo van ons lustrum staat in het teken van verbinding van jong en oud, van SUP-en tot golf-wind-kite-surfen, zwemmen en surfskiën. Daarnaast zien we de bekende Jumpteam golven, de zee, die onze passies verbindt en ons samenbrengt op de club. De kleuren van een 40 jarig jubileum zijn smaragd, robijn en doublé.

Blijf op de hoogte en volg ons op Insta: @jumpteamscheveningen en Facebook: @JumpteamSch

Wil je meehelpen of heb je nog leuke ideeën voor het lustrum? Laat het ons weten via e-mail!

Heb je nog leuke (oude en/of nieuwe) foto’s voor ons, laad ze dan op jump-upload.i-mind.nl

Ook zijn we op zoek naar leuke verhalen en vette beelden van vroeger. Deel ze hier met ons.

X