Nieuwe Jumpteam-website live!

Jumpteam mag dan de respectabele leeftijd van 40 jaar hebben aangetikt, de website was onderhand wel héél oubollig. Dus als verjaardagscadeau voor de vereniging: een jongere en hippere versie, NOW LIVE!

Welkom!

En nu, scrollen maar!

Het heeft wat voet in aarde gehad om de nieuwe website van de grond te krijgen. Het project was eigenlijk iets ‘te groot’ om vrijwillig in de vrije uurtjes te doen, zo bleek. Maar met vereende en dan weer afwisselende krachten van onder andere Martijn Schuurmans, Carlien de Mos, Martijn de Geus, Laura Goense en anderen, is het dan toch gelukt.

Op de nieuwe site houdt de communicatie commissie je natuurlijk op de hoogte van het laatste nieuws en de aankomende evenementen.

Daarnaast zijn onder meer de reglementen en informatie over de verschillende commissies, vrijwilligersmogelijkheden, lidmaatschappen en lockers nu beter vindbaar.

Er zitten nog wel wat schoonheidsfoutjes in. Hopelijk kun je ons dat vergeven! We werken hard om alles helemaal strak te krijgen en o.a. alle fotocredits netjes te vermelden. Heb je iets gezien dat écht niet ok is, laat het dan vooral weten via secretaris@jumpteam.nl.

Gezocht: vrijwilligers communicatie & website

Om Jumpteam.nl goed te onderhouden en up-to-date te houden, kunnen we ook nog wel wat extra hulp gebruiken.

Heb jij interesse om de communicatie commissie te ondersteunen, op technisch vlak of op het gebied van artikelen schrijven? Mail dan naar communicatie@jumpteam.nl

X