Kids Surf’n SUP: 3 juli Brouwersdam

Voor alle kinderen en ouders van Jumpteam die het leuk vinden om elkaar beter te leren kennen; kom aanstaande zondag 3 juli naar de Kabbelaarsbank aan de Brouwersdam! Deze dag gaan we met zijn allen oefenen met windsurfen, SUP’en, wingfoilen en lekker spelen en lol maken langs de waterkant.

Breng zo veel mogelijk je eigen spullen mee. Mocht je die niet hebben dan kun je het misschien even op een plank van iemand anders proberen. Je kunt ook spullen huren bij surfshop Natural High. 

Het doel is om met elkaar een leuke dag te hebben, te oefenen met watersporten en andere Jumpteam kinderen en ouders te leren kennen. Het is leuk als er een paar papa’s of mama’s een lesje willen geven. 

De Kabbelaarsbank biedt een mooie oefenplek voor zowel beginnende als gevorderden en er is altijd veel te zien en te beleven. Het water is langs de oevers niet te diep en er waait op de Brouwersdam vaak een lekker windje. Surfschoentjes zijn wel handig want er ligt soms een steen of een mossel. 

Wie weet gaan we aan het eind van de middag nog even met zijn allen van de spectaculaire buitenglijbaan! Aan het eind van de dag kunnen degenen die daar zin in hebben samen ergens een hapje gaan eten.


We hopen dat het een mooie dag wordt!

 Meld je aan bij Paul de Bruijne (06-16520050) met een appje of sms, dan maken we voor deze dag een whatapp of e-mailgroep aan.

X