KITE WAVE OP SCHEEF 2020

Na het grote succes van vorig jaar, host Jumpteam Scheveningen ook dit najaar weer de Kite Wave op Scheef! Samen met onze partners NKV, Mystic en North zien we uit naar dit jaarlijkse event, waar alle waveriders welkom zijn.

Het windraam beslaat vier weekenden: 24/25 oktober, 31 oktober/1 november, 7/8 en 14/15 november. De Kite Wave gaat door op de eerste dag dat de wind goed is, dat wil zeggen zuidwest/west met stabiele wind en minimaal 20 knopen. Een dag voor de wedstrijd wordt bevestigd of deze plaats zal vinden. 

De inschrijving is nu open voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar. De beschikbare plaatsen zijn beperkt en snel bezet! Kosten voor deelname bedragen 35 euro, dit is inclusief lunch. Mocht de Kite Wave niet door kunnen gaan, vanwege onvoldoende wind of strengere coronamaatregelen, dan krijg je je inschrijfgeld terug. Kun je zelf niet op de afgeroepen dag, dan gaat je plaats naar de eerste op de wachtlijst, maar dan krijg je je inschrijfgeld niet terug. 

We zijn blij met het goede nieuws dat het event, in aangepaste vorm, in deze tijden door kan gaan. Dat betekent wel dat de focus op de wedstrijd ligt en er geen sociale activiteiten zijn. Helaas mag er zelfs geen publiek aanwezig zijn, dus: riders only! De kantine is beperkt toegankelijk en alles vindt corona-proof  buiten plaats.  Dat is jammer natuurlijk, maar hopelijk hebben we er volgend jaar wel weer een feestje bij ☺ 

Meld je via dit inschrijfformulier aan:
Inschrijfformulier Heren: https://www.formdesk.com/jumpteam/kitewave_heren
Inschrijfformulier Dames: https://www.formdesk.com/jumpteam/kitewave_dames

Klik hier voor de wedstrijdbepalingen: LINK VOLGT

Voor vragen en info: evenementen[at]jumpteam[dot]nl 

Sportieve groet,
Evenementen commissie Jumpteam

X