Kite Wave op Scheef is terug van weggeweest!

kite wave scheveningen 2023

Na een geslaagde editie in 2019, werd de kitewedstrijd in 2020 gecanceld vanwege de coronapandemie. Maar dit jaar – 2023 – gaan we weer los! Jumpteam Scheveningen kondigt met trots aan dat wij in samenwerking met de NKV weer een Open Kite Wave contest gaan hosten.

Het windraam bestaat uit de weekenden in oktober. We kiezen de beste dag uit de volgende vier weekenden: 7/8, 14/15, 21/22, 28/29 oktober. De wedstrijd zal plaatsvinden tussen 10.00 uur en circa 16.30 uur. Dit event wordt officieel gejureerd door de NKV.

Heb jij altijd al eens mee willen doen aan een wedstrijd? Dit is je kans! De inschrijving is open voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar uit heel Nederland. Iedereen is welkom om zijn krachten te komen meten met andere wave masters. Schrijf je nu in, want het aantal plekken is beperkt. Inschrijven kan via: 

 
Kosten voor deelname bedragen 35 euro, dit bedrag is inclusief lunch. Het evenement kan uiteraard alleen doorgaan bij goede wind en golf voorspellingen. Dit wordt enkele dagen van te voren afgeroepen. Mocht het event niet door kunnen gaan, dan krijg je je inschrijfgeld terug.

Het belooft een gezellige dag te worden met spectaculaire actie, superleuk om naar te kijken! Dus kom onze kite masters aanmoedigen!

Inschrijven kan via:
Mannenhttps://mijn.jumpteam.nl/activiteiten/28/kitewave-op-scheef-inschrijfformulier-mannen
Vrouwen:https://mijn.jumpteam.nl/activiteiten/29/kitewave-op-scheef-inschrijfformulier-vrouwen

Voor vragen: evenementen@jumpteam.nl

Wedstrijdbepalingen
Download de wedstrijdbepaling

Extra handjes nodig!
Wil jij ons helpen bij de Kitewave op Scheef? Geef je dan op voor om stand-by te staan voor een of meerdere van de weekenden van oktober (7/8, 14/15, 21/22, 28/28)? We zoeken vrijwilligers die willen helpen als beach marshall of bij de EHBO. Dus wil je nog even die lockeruren maken voor het einde van het jaar of vind je het leuk om te helpen, stuur dan een berichtje naar Niels: 0640370663 of nielspeterkerkhof@gmail.com.

jumpteam presents kite wave
kite wave
mystic north nkv
X