Kracht en conditie training bij Jumpteam – zaterdag 23 juni-woensdag 5 juli

Vanaf zaterdag 23 juni tot en met woensdag 5 juli zijn er kracht- en conditietrainingen bij Jumpteam.

Tijdens de Volvo Ocean Race is het voor één van onze leden, Chris Nolles en zijn team van LIVEPT niet mogelijk om trainingen te geven bij hun trainingslocatie bij The Hague Beach Stadium. Chris heeft Jumpteam benaderd om tijdens die periode trainingen vanuit Jumpteam te organiseren. Als tegenprestatie mogen de Jumpteam leden gratis deelnemen aan de trainingen.

Wat houdt het in?

De GROUPPT BEACH BOOTCAMP van LIVEPT zijn compacte trainingen tot maximaal 15 personen waarbij de individuele mogelijkheden onbeperkt zijn. Het gezamenlijk hard werken aan de individuele of groepsdoelstelling werkt zeer motiverend. Naast de persoonlijke begeleiding van de trainers is er ook een groepsstimulans. Groepsleden die net zo intensief, of nog intensiever, werken dan jij!

We maken in de trainingen gebruik van de basisoefeningen uit krachttraining, strongmen, gymnastics en cross training zoals squats, deadlifts, pulls ups, push ups etc. De trainingen kunnen uiteenlopen van maximaal kracht tot krachtuithoudingsvermogen.

Gebruikte materialen zijn onder andere powerracks, halterstangen, dumbells, kettlebells, battle ropes, klimtouwen, ringen, sandbags en powersleds.

De trainingen vinden plaats op:

maandag :  18:30-19:30 en 19:30-20:30
woensdag :  18:30-19:30 en 19:30-20:30
zaterdag :  10:00-11:00 en 11:00-12:00

Per training is er plek voor 15 deelnemers.

Aanmelden kan via o.a. link: https://club.fitmanager.com/club/booktrial/882 je kunt vervolgens zelf je training inplannen.

Het is belangrijk om je altijd aan te melden. Dit is om de kwaliteit van de trainingen te kunnen waarborgen.

Heb je vragen, dan kun je Chris telefonisch bereiken op 06-21106775 of via chris[at]livept[dot]nl

X