Locker nieuws: uitstel lockeruren tot 31 maart en reglement lockers/ stalling

Locker-uren: uitstel tot 31 maart i.v.m. corona

Het einde van het lockerjaar eindigt alweer en nog niet iedereen heeft zijn locker/stallingsuren weten te halen om zijn locker te houden. Deels door corona en het feit dat we een aantal activiteiten nu niet kunnen uitvoeren, deels door het gebrek aan gewoon doen. Omdat we uiteraard snappen dat het nu lastiger is, is er uitstel voor het halen van locker-uren: tot 31 maart 2021 heb je de tijd om alsnog 8 punten te halen om je locker te houden.

Heb je op 31 maart 2021 niet voldoende uren, dan zul je alsnog volgens het reglement de locker per direct moeten verlaten. Zo kan iemand op de wachtlijst met wel voldoende uren deze gaan gebruiken.
Locker-uren halen

Er zijn heel wat leden die wel genoeg uren hebben gemaakt, ook tijdens de periode dat we verminderd open zijn. Het is mogelijk en er is ook echt nog vrijwilligerswerk te doen voor Jumpteam, maar je moet er wel zelf achteraan gaan. Wij werken hard aan een nieuw systeem waarin dit allemaal makkelijker wordt.
Alle activiteiten worden binnen de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd. Er bestaan verschillende WhatsApp-groepen voor vrijwilligerswerk. Je kunt je aanmelden voor de groepen door een mailtje te sturen, de beheerder voegt je dan toe aan de groep. Zet er graag je naam en telefoonnummer bij:

〈 Schoonmaken: Kantine[at]jumpteam[dot]nl
〈 Klussen: Accommodatie[at]jumpteam[dot]nl
〈 Evenementen: evenementen[at]jumpteam[dot]nl (ivm corona niet de meest actieve, maar dat komt hopelijk snel weer)

Tijdelijke stalling

Door de lange wachtlijst waren er een heleboel ‘illegale stallers’ in de tijdelijke stalling. Deze stalling is opgeruimd en alles wat er niet hoorde apart gezet. Je kan in de kantine bij Jeroen vragen naar je spullen. We ruimen deze stalling regelmatig op, dus bespaar ons de moeite en meld je gewoon aan voor een plek en zet niet zomaar je spullen neer.

Degenen die een stalling hebben, worden verzocht de spullen zoveel mogelijk in een board bag te plaatsen, liefst met je naam erop. Laten we het samen opgeruimd en netjes houden.

Lockers

De lockers zijn bedoeld voor surfspullen en voor surfers die met regelmaat op het water staan. We concluderen dat er een aantal leden zijn die al bijna een jaar en soms langer niet zijn geweest of de spullen hebben gebruikt. We willen je vriendelijk verzoeken om je locker dan op te zeggen zodat iemand anders er gebruik van kan maken die er wel frequenter is of te verhuizen naar de tijdelijke stalling. Let op, hier mogen alleen boards staan, liefst in board bag.

Deel je je locker, meldt dit dan altijd bij de lockercommissie, anders kun je niet samen uren maken voor de locker. Heb je zelf een locker, dan spreekt het voor zich dat je niet ook een andere locker deelt voor uren.

Deel je een locker en wil je de uren overzetten aan de lockereigenaar, mail dan hoeveel uren je naar hem of haar wilt overzetten. Wij doen dit niet vanzelf, gezien dit administratief niet te doen is.
Meer informatie over de lockers, stalling en het reglement kan je hier vinden:

https://www.jumpteam.nl/locker-en-surfboard-stalling

Voor vragen en opmerkingen, je weet ons te vinden via lockers[at]jumpteam[dot]nl

X