Mentelity Foundation bij Jumpteam

Wat krijg je als passie mixt met doorzettingsvermogen? Juist ja, een dikke glimlach op je gezicht! Die glimlach zagen we weer volop op zaterdag 11 juni. Op deze dag mocht Jumpteam opnieuw een groep van de Mentility Foundation ontvangen, uitdagen en een fantastische dag bezorgen. In het water, op het land en op het strand.

PHOTO-2022-06-21-17-44-27
Play Video
Play Video

Bibian Mentels droom is dat iedereen het recht heeft de beste versie van zichzelf te worden. De Mentility Foundation inspireert en motiveert alle mensen om in beweging te komen. Zeker mensen met een lichamelijke beperking.

Jumpteam, vooral onze Watermannen Roy, Tom en Mirna en team kantine, ontvangen groepen van deze stichting al een aantal jaar. Met veel plezier en succes motiveren zij de deelnemers om hun eigen grenzen te verkennen en, met plezier, misschien wel een stapje verder te gaan. 

Roy, Tom en Mirna delen hun passie voor surfen en skaten. En die passie, gecombineerd met het enorme doorzettingsvermogen van de toppers vanuit de stichting is een recept voor een motiverende dag en een blijvende herinnering. Zeker als die wordt afgesloten met een geweldige strand BBQ op ons terras verzorgd door Erik (kiss the cook!) en team Kantine.

Het weer was top, en zoals de coördinator van de Mentelity Foundation appte aan het bestuur: “Het was super, ik kan geen verbeteringen bedenken!’  Dus, graag tot een volgende glimlach! 

X