Met Jumpteam jeugd naar de Olympic Experience!

De Olympische Spelen in Rio de Janeiro zijn volop aan de gang en op het strand van Scheveningen kunnen kinderen alle olympische sporten uitproberen en alle wedstrijden vanuit Rio live volgen tijdens de Olympic Experience.

In samenwerking met de Gemeente Den Haag en het Watersportverbond bieden we de Jumpteam jeugd en hun begeleiders deze unieke ervaring gratis aan op zondag 14 augustus! Bovendien zal de watersport op deze dag extra in de belangstelling staan. Dorian van Rijsselberghe krijgt dan de kans om zijn olympische titel in het RS:X te verdedigen.

De toegangskaarten t.w.v. 10 euro en het aangepaste programma worden alleen gratis aangeboden aan de jeugd van Jumpteam en hun begeleiders.
Vanuit Jumpteam zal er gezorgd worden voor begeleiding van de kinderen vanaf 12 jaar. Voor jongere kinderen is het prettig wanneer er ook een ouder/voogd mee gaat. De Olympic Experience heeft voor de kleintjes een kidscorner, Nijntjebeweegplein en zelfs een kartbaan voor 4 tot 6 jaar.

We verwachten genoeg toegangskaarten te hebben voor de jeugd en begeleiders. Mochten we onverhoopt kaarten te kort komen, dan geldt voor de gratis kaarten op is op. Aanmelden is niet nodig, maar we verzamelen wel met z’n allen op zondag 14 augustus om 9:30 uur bij Jumpteam. Zorg dus dat je op tijd bent!

Het programma begint om 10:00. Na 13:00 uur zal er geen verdere begeleiding vanuit Jumpteam verzorgd worden.

Je dient zelf te zorgen voor lunch, sportieve kleding/zwemkleding en een handdoek.

Hopelijk tot dan!

X