Mini-Pieperfest – 20 januari & 11 februari

Na het succes van vorig jaar organiseren we wederom het Jumpteam Mini-Pieperfest (inclusief diner). Het Jumpteam Mini-Pieperfest wordt verzorgd door Maarten Huisman (medeoprichter SnowSafety), Gebke Compeer (instructeur SnowSafety) en Frank Eerland (instructeur SnowSafety).

Ga je deze winter op wintersport en wil je weten hoe je bewust en verantwoord buiten de piste kan skiën of snowboarden, dan nodigen we graag bij het Jumpteam uit op de volgende data:

Vrijdag 20 januari van 20:00 tot 21:30 uur: lezing Lawinekunde (hoe ontstaat een lawine, hoe werkt een lawinepieper) verzorgd door Maarten.

Vanaf 18:30 is er gelegenheid om te eten (winterse stamppot schotel, ook vegetarisch), mede verzorgd door Juliette Lommerse en Carlien de Mos.

Zaterdag 11 februari om 10:00 uur: praktijk lawinepiepers zoeken op het strand (piepercheck, signaal zoeken, fijn zoeken, sonderen en scheppen) verzorgd door Maarten, Gebke en Frank. Verzamelen bij het Jumpteam.

Het is niet verplicht om op beide data aanwezig te zijn. Dit is natuurlijk wel het leukste en het meest verstandig. Doe je mee aan de praktijk, neem dan je eigen lawinepieper mee als je die hebt.

Als je mee wilt eten verzoeken we je vriendelijk om je via kantine[at]jumpteam[dot]nl aan te melden. Uiterlijk tot 18 januari. Kosten eten: €7,50.

Bergen groeten en tot 20 januari en 11 februari!

X