Open dag Jumpteam een groot succes!

Afgelopen Pinksterzondag was het zover: Jump Open 2018. Wat was het een geslaagde dag! Leden en niet leden konden kennis maken met kite- en windsurfen, maar ook SUP-pen en surfen. Er was een tweedehands markt en er werden clinics gegeven, onder meer hoe te kitesurfen op golven. Verder was er ook veel te doen voor de kinderen. Zo konden zij zich laten schminken.

De dag begon goed en onder genot van de lentezon begonnen de standhouders hun materiaal op te zetten. Hoewel er in de loop van de dag een flinke zeemist kwam opzetten weerhield dit leden van Jumpteam en niet-leden zich er niet van er met zijn allen een mooie dag van te maken. Sterker nog, er is die dag een recordomzet gedraaid! 

Rondom het clubhuis was het een drukte van jewelste. Daar werd genoten van de lekkere happen, klaargemaakt door een groot aantal Jumpteam vrijwilligers in kantine en keuken. Ook trad de Jumpteamband op en struinden jong en oud door de kledingrekken op het terras. Kinderen renden op en neer en belandden uiteindelijk op het springkussen voor het clubhuis. 

Daar stonden de ook de verschillende standhouders met hun materiaal. North Kiteboarding, ION en Airush. Zomaar een greep van de merken die op het strand te vinden waren. Ook was de Nederlandse Kitesurfvereniging aanwezig. Zij boden (en bieden nog steeds) een gratis lidmaatschap aan voor leden van Jumpteam voor de rest van 2018 en gaven twee clinics: safety en materiaalonderhoud. Andere clinics waren yoga en kite wave. Ook die zijn druk bezocht!

Aan het einde van de middag kwam de zon terug en werd er genoten van de DJ set van Ruben Lenten en Joost Jansen. De warme avondzon maakte dat de shirtjes en warme truien uit konden worden getrokken. Rond etenstijd was er een loterij waar leuke prijzen van de deelnemende bedrijven werden verloot. Iedereen genoot van de heerlijke, goed verzorgde BBQ en de gezellige muziek. Een aantal enthousiaste Jumpteam dansers klommen zelfs op de Hummer van de DJ!

Kortom, een super dag waarop jong en oud, leden en niet leden hebben kunnen genieten van de vereniging. Dank aan alle vrijwilligers die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt. Op naar de open dag in 2019!

X