Oproep! Sunset-sessions brainstorm – 8 juni – ontwikkeling van het manifest.

Wanneer je bij de ALV aanwezig was, heb je er al even aan kunnen proeven. Het concept pitch-document wat een aantal leden heeft geschreven naar aanleiding van de eerdere brede brainstormsessies (bijlage in de nieuwsbrief die later deze week volgt).

Het document werd enthousiast ontvangen door de aanwezige leden. We willen het nu verder finetunen en werken naar een definitief Jumpteam Manifest waar we met zijn allen achter staan en trots op kunnen zijn.

De Sunset-Sessions Brainstorm
We willen tijdens de brainstormsessie op 8 juni bekijken wat toe te voegen of te wijzigen. Daarnaast willen we van gedachten wisselen over hoever we nu afstaan van onze ambities, hoe we onze doelen kunnen bereiken. Ook willen we bespreken hoe we de tekst kunnen “laden”. Hoe we ervoor kunnen zorgen dat we met iedereen het manifest kent, en dat wat erin staat ook onderschrijft.

We hopen dat je mee komt denken!

Datum 8 juni
Tijd: 19:30
Locatie: Jumpteam

Wat is een manifest?
Een manifest is een kort en krachtig verhaal dat vertelt waar we als Jumpteam voor staan en in geloven. Wanneer dat document klopt, kunnen we hier alles aan ophangen. Zowel het sporten, als recreëren en alle activiteiten van commissies eromheen. De tekst moet herkenbaar zijn, maar mag zeker ook ambitie in zich hebben over hoe we onze club het liefst zouden willen zien.

X